Lidia Buble, cerută în căsătorie. A postat imaginea cu inelul: „Am spus DA”

Lidia Buble, cerută în căsătorie. Asta reiese dintr-o imagine postată de cântăreaţă pe pagina sa de Instagram, unde apare cu un inel pe deget. Bijuteria nu seamănă cu una de logodnă şi asta pentru că artista s-a cerut singură în căsătorie.

21 ian. 2021, 13:43
Lidia Buble, cerută în căsătorie. A postat imaginea cu inelul: „Am spus DA”
Lidia Buble susţine că nu are nicio relaţie amoroasă în acest moment

Lidia Buble, cerută în căsătorie. Cel mai probabil, postarea a venit în urma mesajelor, întrebărilor şi speculaţiilor, care au legătură cu o nouă relaţie a vedetei. Potrivit spuselor Lidiei, nu este implicată în nicio relaţie amoroasă, încă îl aşteaptă pe cel care să îi cucerească inima.

Citeşte şi: Răzvan Simion are o nouă iubită. Cum au fost surprinşi cei doi îndrăgostiţi. Cum a reacţionat Lidia Buble – FOTO

Lidia Buble s-a cerut singură în căsătorie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În dreptul fotografiei, Lidia Buble a dezvăluit că a fost „cerută în căsătorie”. Deși fanii se așteptau să fie vorba de un bărbat, ei bine Lidia Buble le-a spus că  s-a cerut singură. ”Mi-am spus DA mie”, a scris Lidia Buble în dreptul fotografiei cu inelul.

Lidia Buble îl vrea înapoi pe Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion au decis să meargă pe drumuri separate după cinci ani de relație. În tot acest timp, cântăreața a fost surprinsă cu mai mulți bărbați cunoscuți din lumea mondendă. Recent, Lidia a postat un mesaj pe contul de Instagram, iar urmăritorii ei nu au întârziat să se întrebe dacă cumva aceasta își dorește să se împace cu fostul iubit.

Citeşte şi: Lidia Buble, vacanţă cu un afacerist? Detaliul care i-a dat de gol

Lidia Buble a postat câteva versuri dintr-o poezie care vorbește despre regăsirea fostei iubiri, iar internauții se întreabă dacă nu cumva postarea îi este adresată realizatorului TV.

Doi străini / Uneori simt că vin din copilăria ta / Că am furat cireșe împreună / Că am crescut amândoi / Și la un moment dat / Ne-a despărțit istoria / Pentru a ne regăsi acum / Doi străini, stând față-n față”, este mesajul postat artistă.

Fanii cuplului s-au întrebat, încă de când au aflat de despărțirea dintre Lidia și Răzvan, dacă nu cumva mai există o șansă de împăcare. Această întrebare încâ îi macină, iar postarea Lidiei de pe Instagram le-a dat o speranță.