Meteorologii au emis COD GALBEN de VÂNT. Vezi regiunile vizate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis duminică cod galben de vânt.

02 mart. 2014, 06:23
Meteorologii au emis COD GALBEN de VÂNT. Vezi regiunile vizate

Între orele 17:00 şi 20:00, în jumătatea nordică a judeţului Olt (inclusiv municipiul Slatina), sudul judeţului Vâlcea (inclusiv municipiul Drăgăşani), se vor semnala intensificări ale vântului ce pot atinge şi depăşi la rafală 55-65 km/h.

Din păcate, meteorologii nu au veşti bune pentru noi, deşi ne-am fi dorit ca primavăra să vină cu soare, se anunţă o vreme în general închisă pentru zilele următoare.

Duminică va ploua pe arii extinse în sudul şi în estul ţării, iar local şi în restul teritoriului. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp în Oltenia, Muntenia, în Carpaţii Meridionali şi Orientali, precum şi în Subcarpaţii Moldovei. Vezi PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE TREI zile

La munte, iar noaptea trecător şi în zona deluroasă a Moldovei şi în estul Transilvaniei, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla cu putere în regiunile sudice, centrale şi in zona montana, zone în care rafalele vor depăşi 50 km/h, cu precădere în cursul zilei. Temperaturile maxime vor avea valori de la 2 grade în Moldova până în jur de 14 grade în regiunile vestice, iar cele minime se vor situa între 0 şi 7 grade.

Duminică, bucurestenii trebuie sa-si planuiasca activitati de interior pentru ca vremea va fi închisă, temporar va ploua, iar vântul va avea rabufniri nervoase. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade.

Vezi: PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea de PAŞTE şi 1 MAI