Atenţionare meteo: COD GALBEN de ploi şi ceaţă UPDATE

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, mai multe atenţionări COD GALBEN de ceaţă.

06 oct. 2015, 05:02

COD GALBEN: Între orele 11:10 şi 13:10 în zona de câmpie a județelor Timiș și Arad, inclusiv în zona muncipiilor Timișoara, Arad și Oradea, se va semnala ceață care va determina reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m.

De asemenea, între orele 11:45 si 12:40, în judetul Tulcea – estul Deltei Dunării, zona costieră, se vor semnala  averse din care se vor totaliza peste 20-25 l/mp, descărcări electrice frecvente,intensificari cu aspect de vijelie ale vantului, grindină de mici dimensiuni.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe următoarele zile

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe autostrada A1, pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti, se circulă în coloană la intrarea în Bucureşti, pe o distanţă de aproximativ trei kilometri.

Având în vedere că s-a lăsat şi ceaţă (între kilometrii 11 şi 30 vizibilitatea este sub 150 de metri), conducătorii auto sunt sfătuiţi să mărească distanţa în mers între autovehicule, iar celor care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să mărească distanţa în mers între autovehicule, iar celor care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.