COD GALBEN de furtună în mai multe judeţe. Vezi zonele vizate

Meteorologii au emis, sâmbătă, avertizări COD GALBEN de furtună pentru mai multe judeţe.

RomaniaTV.net
06 iul. 2013, 09:47
COD GALBEN de furtună în mai multe judeţe. Vezi zonele vizate

Între 18.15 si 19.45, în judeţele Timiş (indeosebi jumatatea vestica si extremitatea estica), Hunedoara (indeosebi partea de nord si centru) şi Arad (indeosebi partea de centru si vest, inclusiv zona municipiului Arad) se vor semnala cantitati de precipitatii care vor depasi izolat 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului.

În jumătatea nordică a judetului Buzău, inclusiv Municipiul Buzau, în nord-vestul judetului Brăila, în zona de deal si munte a judetelor Prahova, Dambovita si Arges, în jumatatea estica a judetului Ialomita, inclusiv municipiul Slobozia, şi local in judetul Giurgiu, inclusiv municipiul Giurgiu, este valabilă o avertizare până la ora 19.30.

Sunt aşteptate intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, cu rafale de 50..60 km/h, grindina de dimensiuni mici si medii, grindină, descărcări electrice.

În judeţele Vrancea şi Bacău (mai ales jumătatea de vest. inclusiv localităţile, Slanic Moldova, Moineşti, Zemeş, Oneşti) în intervalul 17:55 – 19:30 se vor înregistra intensificări ale vântului care, trecător pot lua aspect de vijelie cantităţi de precipitaţii care local pot atinge şi depăşi 25…30 l/mp,

În judeţul Neamţ avertizarea este valabila in intervalul: 17:00 – 19:30, fiind aşteptate intensificări ale vântului care, trecător pot lua aspect de vijelie cantităţi de precipitaţii care local pot atinge şi depăşi 25…30 l/mp.

CITEŞTE ŞI: Weekend cu vreme instabilă. Vezi PROGNOZA METEO PE TREI ZILE