Fenomene meteo extreme. Furtună cu grindină în Bucureşti VIDEO

Fenomene extreme au avut loc, vineri seară, în București. Vijeliile și grindina au făcut prăpăd.

22 mai 2020, 15:37
Fenomene meteo extreme. Furtună cu grindină în Bucureşti VIDEO

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, vineri, cod galben de ploi, descărcări electrice şi grindină în Bucureşti. 

 

În weekend vremea se menţine rece în Capitală. Sâmbătă, temperatura maximă va fi de 20-21 de grade, iar cea minimă de 5…8 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Duminică, vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă, în Bucureşti. Cerul va fi variabil, cu înnorări și probabilitate mare de ploaie după-amiaza și la începutul nopții. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 8-10 grade.

Luni, valorile termice vor fi în continuare mai scăzute decât în mod normal pentru ultima decadă a lunii mai. Cerul va avea temporar înnorări, iar probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi mai ridicată după-amiaza. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă în Capitală va fi de 21-22 de grade, iar cea minimă de 9-10 grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO de weekend. Veştile nu sunt bune pentru amatorii de drumeţii sau de vizite „la mătuşa” de la Constanţa