COD GALBEN de ploi torenţiale, grindină şi vânt. Vezi zonele vizate de avertizarea METEO

Meteorologii au emis avertizare cod portocaliu şi cod galben de vreme severă imediată. Sunt aşteptate ploi torenţiale, grindină şi intensificări ale vântului.
Romania TV
27 iul. 2015, 12:42
COD GALBEN de ploi torenţiale, grindină şi vânt. Vezi zonele vizate de avertizarea METEO

COD GALBEN. Intre orele 19:55 si 21:00, in zona sud-estul județului Suceava (zona delimitată de localitățile Fălticeni, Rădășeni, Bunești, Bosanci, Udești, Verești, Fântânele, Liteni, Pleșești) şi în zona de munte a județului Vrancea (mai ales localitățile Dragosloveni, Câmpuri, Vidra, Năruja, Tulnici, Bârsești) se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, cantitățile de apă vor atinge și depăși 25..30 l/mp, grindină, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, care pot lua aspect de vijelie

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vremea caniculară va persista şi în următoarele zile, iar disconfortul termic va rămâne accentuat. Local se vor semnala averse, însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Ziua de marţi aduce vreme călduroasă în cea mai mare parte a ţării, iar în regiunile sudice şi sud-estice canicula şi disconfortul termic vor persista.Cerul va fi variabil cu unele înnorări după-amiaza şi noaptea când pe arii restrânse la munte şi izolat în restul teritoriului vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 de grade în Maramureş şi 38 de grade în Lunca Dunării.

CITEŞTE ŞI CANICULA SE PRELUNGEŞTE: Un nou COD GALBEN de caniculă

BUCUREŞTI. Canicula va persista în orele amiezii, când temperatura maximă va atinge 36…37 de grade, iar disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

MIERCURI. Vremea va fi călduroasă în toată ţara, caniculară în orele amiezii mai ales în zonele de câmpie şi de podiş, din sud-vestul, sudul şi estul ţări, unde şi disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales spre seară şi noaptea în regiunilecentrale, vestice, nordice, la deal şi la munte, unde pe arii restrânse se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 29 şi 39 de grade, cele mai ridicate valori urmând a se înregistra în Câmpia Română.

BUCUREŞTI. Vremea se va menţine caniculară în orele amiezii, când şi indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 38 de grade.

Vremea caniculară va persista în regiunile sudice şi de sud-est, unde şi disconfortul termic va rămâne accentuat, în timp ce în restul teritoriului, valorile termice vor scădea faţă de intervalul anterior. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza şi noaptea în zonele montane, precum şi în sud-vestul, centrul şi nord-estul ţării, unde local se vor semnala averse, însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade în nordul Moldovei şi 38…39 de grade în Oltenia şi Muntenia.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Cum a reacționat acesta, la ieșirea din închisoare
Fanatik.ro
Orașul din România unde găsești cele mai ieftine apartamente. Prețurile pornesc de la 6.000 de euro pentru o locuință mobilată și utilată. Ai Pepco, dar și Kaufland la doar doi pași
Capital.ro
UE a dat ordin. Intră în vigoare peste tot din 1 iulie. România n-are de ales
Playtech.ro
Fotografiile pe care Lavinia Pîirva le-ar vrea şterse de pe internet! Ce făcea în tinereţe, imagini INDECENTE
DailyBusiness
Se dau bani pentru digitalizarea primăriilor din țară! Anunțul oficial de la Guvern
Adevarul
Mii de tineri ruși mor în războiul din Ucraina. Familia unui soldat de 18 ani ucis pe front: „Abia aștepta să se înroleze”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Vremea devine insuportabilă. Temperaturi de speriat în România
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
wowbiz.ro
Scene cutremurătoare la morgă, după ce părinții Raisei au mers să ridice trupul neînsuflețit al micuței: "În loc să-mi îmbrac copilul de viu, mi-l îmbrac de mort"
Cancan.ro
LIVE VIDEO | Marea finală Survivor All Stars 2024: Și câștigătorul este…
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Raisa ar fi fost ucisă pentru o bucată de pâine. Verișorul copilei a avut un exces de furie în momentul în care a fost nevoit să-și împartă hrana
Capital.ro
Cutremur după gratii în cazul Caracal. Gheorghe DINCĂ...
StirileBZI
Creșterea salariului minim va duce la un val de scumpiri. Experții spun că este un efect de domino
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
stirilekanald.ro
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
RECALCURAREA PENSIILOR se va putea face RAPID! Simona Bucura Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'