COD GALBEN de ceaţă şi polei. VEZI judeţele afectate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, un COD GALBEN de ceaţă şi polei valabil în mai multe judeţe ale ţării.

RomaniaTV.net
20 ian. 2014, 22:53

Până la ora 20:00, local în județele Suceava, Botoșani, Iași, Vaslui, Neamț, Bacău, Galați şi Vrancea, inclusiv pe drumurile naționale și europene, va fi cod galben de polei.

Mai mult, centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că din pricina ceţii dense, portul Mangalia a fost închis traficului maritim, începând cu ora 16.40.

Marţi, meteorologii prognozează vreme în general închisă şi în uşoară răcire în toate regiunile. În Moldova, acolo unde e mai frig, va ninge, mai ales seara. În celelalte regiuni temperaturile sunt încă peste cele normale şi va ploua pe arii extinse. Va ninge local şi în zonele montane înalte. Pe arii restrânse, mai ales în est, se va depune polei. Vântul suflă mai tare în sud şi în sud-est şi, bineînţeles, la munte. Temperaturile maxime pleacă de aproximativ 3 grade în nordul Moldovei până la 12, 13 grade în Dealurile de vest.