COD GALBEN de VÂNT în mai multe judeţe din ţară UPDATE

ANM a dat duminică dimineaţa cod galben de vânt pentru mai multe judeţe.

02 feb. 2014, 07:11
COD GALBEN de VÂNT în mai multe judeţe din ţară UPDATE

Între orele 14:00 si 20:00 în judeţele Botoșani și Suceava se vor semnala intensificări locale ale vântului, de 50…55 km/h, ce vor spulbera zăpada depusă anterior.

Între orele 14:00 si 20:00, în judeţul Caras-Severin, cu precadere in sudul judetului si zona de munte aferenta, şi în judeţul Timiş, îndeosebi sudul acestuia, se vor semnala intensificari ale vantului, care la rafala vor atinge si depasi local 60…70 km/h si izolat 80 km/h, transport de zapada in zona de munte.

Între orele 14:00 si 20:00 în zona de sud a judeţului Sibiu, inclusiv municipiul Sibiu, Valea Oltului şi zona de munte aferentă se va semnala intensificări ale vântului care vor atinge şi depăşi local la rafală 50-60 km/h, iar pe Valea Oltului şi la munte 80-90 km/h.

PROGNOZA METEO. Ninsorile îşi vor mai face apariţia în weekend, slab cantitativ, iar gerul se va mai înmuia, vremea fiind aproape perfectă pentru cei care au ales să meargă în staţiunile montane. De asemenea, meteorologii anunţă că vântul va bate cu putere, pe alocuri.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO pe trei zile: Frigul se mai înmoaie puţin, dar vântul continuă să bată cu putere

PROGNOZA METEO. Meteorologii au emis prognoza meteorologică pentru următoarele trei luni, care include şi vremea pentru aprilie, când are loc Paştele în 2014.

Vezi: PROGNOZA METEO pe trei luni. Cum va fi vremea de Paşte