Cod PORTOCALIU DE VÂNT şi NINSORI în România! Care sunt judeţele afectate

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri seara, atenționări cod portocaliu de vânt și ninsoare pentru zona înaltă din patru județe ale țării. Astfel, este cod PORTOCALIU  de vânt și ninsoare în zonele înalte din județele Argeș, Prahova, Dâmbovița și Cluj, începând cu ora 20:00 şi până la ora 02:00.  

RomaniaTV.net
31 ian. 2020, 17:06
Cod PORTOCALIU DE VÂNT şi NINSORI în România! Care sunt judeţele afectate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri seara,31 ianuarie, o atenţionare nowcasting de Cod galben de vânt puternic pentru judeţul Dolj şi zona joasă a judeţului Mehedinţi, valabilă până la ora 23:00Potrivit meteorologilor, în cele două judeţe vântul va prezenta intensificări locale cu viteze la rafală de 55-65 km/h.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim şase ore şi se actualizează în funcție de durata și gravitatea fenomenelor prognozate.

De asemnea, există o avertizare nowcasting de cod PORTOCALIU până la ora 20:00 în judeţul Cluj-Napoca, unde se vor semnala intensificări temporare ale vântului cu viteze la rafale de 120-130 km/h, viscolind şi spulberând zăpada.