Cod roşu de intervenţie. Accident cu doi morţi la Constanţa FOTO

Două persoane au murit într-un cumplit accident rutier produs vineri, 2 septembrie, pe un drum din Corbu, județul Constanța. Alte două persoane au ajuns la spital, dintre care una cu multiple traumatisme.

02 sept. 2022, 10:08

Două persoane şi-au pierdut viaţa şi două au fost rănite, în urma unui accident produs, vineri dimineaţă, în comuna Corbu.  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a trasmis că pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri, la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi care a avut loc în comuna Corbu. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD B, un echipaj SMURD C, două ambulanţe ale Serviciului Judeţean. În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns la locului accidentului două persoane erau încarcerate şi se aflau în stop-cardiorespirator.
Conform reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean, cadrele medicale au început manevrele de resuscitare ale acestora, dar în ciuda eforturilor depuse a fost declarat decesul.

Poliţia Capitalei solicită ajutorul populaţiei pentru a identifica un bărbat bănuit de tâlhărie FOTO

De asemenea, în accident au fost rănite două persoane, ambele conştiente, fiind transportate la Spitalul Judeţean Constanţa cu multiple traumatisme.

Trafic blocat şi coadă de maşini de 3 km pe A3, sensul spre Bucureşti, după ce un autotren cu pământ s-a răsturnat – FOTO

Traficul a fost blocat joi, fiind formată coadă de maşini de 3 km pe A3, sensul spre Bucureşti, după ce un autotren cu pământ s-a răsturnat. Şoferul TIR-ului a fost rănit, fiind evaluat la faţa locului.  Şoferul, în vârstă de 58 de ani, are traumatism lombar si traumatisme la ambele membre inferioare, a fost transportat la spital.   ”Pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, la kilometrul 66, pe sensul către Bucureşti, în zona localităţii Bărcăneşti, judeţul Prahova, un autotren încărcat cu pământ a acroşat glisiera mediană şi s-a răsturnat pe carosabil, încărcătura fiind împrăştiată pe suprafaţa de rulare. În urma accidentului, şoferul tirului a suferit leziuni, fiind evaluat medical la faţa locului”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Accident grav, un autubuz s-a ciocnit frontal de un microbuz