O mamă a doi copii, care urma să mai aducă pe lume o fetiţă, a fost ucisă într-un accident rutier. „Raiul a câștigat un înger, să se odihnească alături de fiica ei”

Frankie Jules-Hough, însărcinată în 18 săptămâni cu al treilea copil, a murit într-un accident rutier, iar fiul ei, de nouă ani, și nepotul, de patru ani, au fost, de asemenea, răniți. Şoferul care a provocat tragedia a fost condamnat acum la închisoare.

19 iul. 2023, 16:45
O mamă a doi copii, care urma să mai aducă pe lume o fetiţă, a fost ucisă într-un accident rutier. „Raiul a câștigat un înger, să se odihnească alături de fiica ei”
O mamă a doi copii care urma să mai aducă pe lume o fetiţă a fost ucisă într-un accident rutier. "Raiul a câștigat un înger, să se odihnească alături de fetiţa ei"

O mamă a doi copii care urma să mai aducă pe lume o fetiţă a fost ucisă într-un accident rutier. Adil Iqbal conducea cu o mână și își ținea telefonul cu cealaltă pentru a se filma, pentru a încărca un video pe Facebook, moment în care a intrat cu maşina, un BMW, pe sens opus, lovind o maşină care circula regulamentar şi în care se afla Frankie Jules-Hough o actriţă cunoscută mai ales pentru rolul lui Jess Holt în serialul Hollyoaks de la Channel 4, dar a apărut şi în Merseybeat, Heartbeat, Where the Heart Is și Wire in the Blood. Tragedia a avut loc pe M66, lângă Bury, Greater Manchester, de pe 13 mai, scrie Daily Mail.

Citeşte şi: Tragedie în familia unor afaceriști din Botoșani! Băiețelul lor, de doar 5 ani, a murit înecat în piscina hotelului, unde se aflau în vacanță

Adil Iqbal a pledat vinovat pentru uciderea lui Frankie Jules-Hough, care era însărcinată în 18 săptămâni cu al treilea copil. Accidentul i-a cauzat răniri grave și fiului ei, Thomas, în vârstă de nouă ani, dar şi unui nepot de patru ani, Tobias. Celălalt fiu al lui Frankie, Rocky, în vârstă de doi ani, se afla și el în mașină când s-a produs accidentul.

În urma coliziunii, actriţa a murit, iar Thomas și Tobias au fost plasați în comă indusă, la terapie intensivă. Adil Iqbal, în vârstă de 22 de ani, din Accrington, Lancashire, care conducea un BMW cu viteză, a fost arestat la fața locului şi a pledat vinovat.

„Frankie nu își va mai vedea niciodată familia și nici copilul ei nenăscut, care nici măcar nu a avut șansa la viață. Cei doi băieți minunați și nepotul ei nu își vor mai vedea mama sau mătușa. Rugăciunile mele se îndreaptă către ei și către soțul ei despre care Dumnezeu știe cum se descurcă acum, precum și către părinții și surorii ei adorabili”, a scris un apropiat al tinerei pe contul de Facebook al acesteia, completat de un alt fan: „Am adorat-o. Nu pot să cred că a plecat. Era o persoană atât de specială”.

Citeşte şi: Doliu uriaș în Biserica Ortodoxă! Unul dintre cei mai iubiți preoți din România s-a stins la 100 de ani. A avut o relație specială cu Maria Lătăreţu

„Din păcate, Frankie și-a pierdut lupta cu viaţa, iar ea și fetița ei nenăscută au murit. Cuvintele nu pot exprima prin ce trec acum familia și prietenii ei, ca să nu mai vorbim de bieții ei băieți, care acum trebuie să crească fără mama și sora lor pe care nu au apucat să o cunoască. Acest lucru este devastator. Frankie a atins viețile atâtor oameni cu sufletul ei frumos și amabil. Raiul a câștigat un înger adevărat, să se odihnească în pace veșnică alături de fetița ei. Frankie veghează acum asupra băieților și suntem siguri că va lucra cu magia ei vindecătoare pentru a se asigura că băieții reușesc”, a declarat familia lui Frankie Jules-Hough.