Cod roşu de intervenţie, două persoane au murit pe loc în urma unui accident produs în Bacău

Vremea rea a făcut ca şoselele din România să fie magnte pentru accidente grave. Mai multe coliziuni s-au soldat cu victime în ultimele 24 de ore.

21 nov. 2022, 11:14
Cod roşu de intervenţie, două persoane au murit pe loc în urma unui accident produs în Bacău

Un grav accident de circulaţie s-a produs, luni, pe DN 2, în judeţul Bacău, Două persoane au murit, după ce o maşină şi un camion s-au ciocnit.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2G, la kilometrul 11+500 de metri, în zona localităţii Luncani, judeţul Bacău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion, care au intrat în coliziune frontală”, a transmis, luni, Centrul Infotrafic.

O mașină a explodat în Cartierul Francez din Bucureşti. Incendiul s-a extins şi la imobilul în faţa căruia era parcată

La rândul lor, reprezentanţii IPJ Bacău au precizat că, din primele cercetări, un bărbat de 45 de ani, din comuna Ghimeş-Făget, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2G, pe raza localităţii Luncani, cu direcţia de deplasare Moineşti- Bacău, a intrat în coliziune cu un camion, care circula regulamentar pe sensul opus de mers.

”Din impact, a rezultat decesul conducătorului autoturismului şi al pasagerului, un bărbat de  39 de ani”, a precizat IPJ Bacău.  Circulaţia rutieră este blocată pe un sens de mers, valorile de trafic fiind ridicate.

Caraş Severin – Accident pe DN6 – O peroană a murit şi alte două au fost rănite după ce remorca unui autocamion a ajuns pe contrasens, ciocnindu-se cu un autoturism – FOTO

O peroană a murit şi alte două au fost rănite luni dimineaţă, după ce remorca unui autocamion a ajuns pe contrasens, ciocnindu-se cu un autoturism, pe DN 6, în judeţul Caraş Severin.


”Pe DN 6, la kilometrul 426, în zona localităţii Armeniş, judeţul Caraş-Severin, conducătorul unui autocamion a pierdut controlul direcţiei de mers într-o curbă, iar remorca vehiculului a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism”, informează ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma accidentului, o persoană a decedat, iar alte 2 au suferit leziuni uşoare la prima vedere, fiind transportate la spital, pentru investigaţiile medicale necesare. Toate cele trei victime erau pasageri în autoturism. Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers Orşova – Caransebeş, pentru desfăşurarea cercetării locului faptei, valorile de trafic fiind uşor ridicate.

Accident mortal la ieșirea din Pitești. Un TIR a spulberat o mașină

Un bărbat a murit și altul a fost rănit, luni dimineața, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un TIR, pe DN 65B, la ieșirea din Pitești. Potrivit ISU Argeș, la locul accidentului au fost găsiți doi bărbați, din care unul în stop cardio-respirator. Au început imediat manevre de resuscitare, însă fără rezultat, și a fost declarat decesul pasagerului.

Citeşte şi: Accident feroviar grav lângă Timișoara! Doi oameni fost răniți după ce un tren a spulberat o mașină

Celălalt bărbat este șoferul autoturismului și are 21 de ani. Acesta a fost preluat de către unul dintre echipajele SMURD și transportat la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești sunt la fața locului pentru cercetări. Traficul se desfășoară îngreunat, fiind afectat parțial de autovehiculele implicate. De asemenea, sunt scurgeri de combustibil pe partea carosabilă.