Cod roşu de intervenţie la Buzău, accident cumplit după ce o maşină a intrat sub un TIR

România se află pe primul loc în Uniunea Europeană în ceea ce priveşte accidentele grave, iar fiecare weekend vine să confirme această statistică neagră.

30 apr. 2022, 10:23

Accident grav sâmbătă dimineaţă. Un bărbat a murit, iar soţia sa a fost grav rănită într-un accident produs, sâmbătă, pe DN 2B, în judeţul Buzău, după ce maşina în care se aflau a intrat sub un TIR.

Din primele date de la locul accidentului a reieşit că autoturismul condus pe direcţia Buzău către Brăila de un şofer în vârstă de 36 de ani, din Galaţi, s-a ciocnit de un TIR care circula înaintea sa şi la volanul căruia se afla un şofer de 59 de ani, din Prahova. În urma impactului, maşina a rămas blocată efectiv sub TIR, iar cei doi soţi au rămas încarceraţi.

Accident grav între Bucureşti şi Giurgiu. Un TIR, o autoutilitară şi un autoturism au fost implicate

Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului autoturismului şi rănirea pasagerei acestuia, o femeie în vârstă de 29 de ani, de asemenea din Galaţi.

Persoana rănită a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident. Traficul pe DN 2B a fost blocat în urma accidentului.

Inconştienţă la volan. Şofer începător, cu permis de o lună, prins de radar cu viteza de 135 de km/h într-o comună

Un şofer începător, care avea permis de conducere de o lună, a fost prins de aparatul radar în timp ce circulă cu viteza de 135 de km/h pe un sector de drum în care viteza maximă admisă este 50 de km/h.

IPJ Galaţi anunţă că incidentul s-a produs vineri, pe D.N. 25, în comuna Lieşti. Aparatul radar a înregistrat maşina care avea viteza de 135 de km/h, pe un tronson de drum cu viteză maximă legal admisă 50 de km/h.

Accident teribil în Capitală. Doi copii au fost loviţi din plin, iar şoferul a fugit
La volan se afla un tânăr începător, au aflat poliţiştii. „La volanul autoturismului, au identificat un tânăr, de 19 ani, din comuna Lieşti, în urma verificărilor constatând că acesta posedă permis de conducere, din data de 31.03.2022”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 2.900 de lei, şi cu suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 4 luni.

Dâmboviţa: Persoana rănită în accidentul între un TIR şi un autoturism pe DN 72 a murit

Medicii au declarat decesul persoanei încarcerate în accidentul de vineri de pe DN 72, petrecut între localităţile Viişoara şi Olteni, în care un TIR a intrat în coliziune cu un autoturism, informează ISU Dâmboviţa.

„La scurt timp după ce a fost preluat de către ambulanţă, bărbatul de 73 de ani a intrat în stop cardio-respirator, acesta prezentând multiple traumatisme. Din nefericire persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia”, precizează ISU Dâmboviţa.

Bărbatul a rămas încarcerat în autoturism după ce maşina în care se afla a fost lovită de TIR.

„Poliţiştii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, informează IPJ Dâmboviţa.