Accident grav între Bucureşti şi Giurgiu. Un TIR, o autoutilitară şi un autoturism au fost implicate

Un accident grav a avut loc, joi dimineaţă, între Bucureşti şi Giurgiu. Un TIR, o autoutilitară şi un autoturism au fost implicate. Toate cele trei autovehicule erau înmatriculate în Bulgaria.

28 apr. 2022, 10:34

Accident grav între Bucureşti şi Giurgiu. Trei şoferi bulgari au fost implicaţi într-un accident ce a avut loc pe DN5. Circulaţia între Bucureşti şi Giurgiu a fost blocată timp de două ore, joi dimineaţă.

„ISU Giurgiu a fost solicitat în această dimineaţă să intervină pe DN 5 Bucureşti-Giurgiu, între localităţile Uzunu şi Plopşoru, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autotren, încărcat cu ulei comestibil, o autoutilitară şi un autoturism. În autovehicule se aflau doar conducătorii auto.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu o descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ. Din fericire, în urma impactului au rezultat doar pagube materiale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu.

Citeşte şi Anamaria Prodan, accident în trafic: „Maşina staţiona. A intrat în mine, nu a văzut că e cineva înăuntru, apoi a plecat”

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Accident între două tiruri, în Neamţ

Un alt accident a avut loc miercuri seară, în judeţul Neamţ. Şi aici circulaţia a fost blocată după ce două tiruri s-au ciocnit. Accidentul a avut loc în satul Teţcani, comuna Gherăeşti.

În urma impactului, două persoane au fost rănite. Este vorba despre cei doi şoferi de tir. Aceştia au primit îngrijiri la faţa locului.

Şi în acest caz se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Citeşte şi Accident grav în Sibiu. Un adolescent de 17 ani a murit chiar de ziua lui