COD RUTIER 2019. 7200 de permise reţinute în Bucureşti, avertisment pentru şoferii indisciplinaţi

Peste 7000 de şoferi au rămas pietoni în Bucureşti în primele opt luni ale acestui an, dar nici aici nu sunt scutiţi de amenzi, deoarece peste 13.000 de pietoni au fost amendaţi în special pentru traversarea prin locuri nepermise, se arată într-un comunicat al Poliţiei Rutiere transmis RomaniaTV.net.

26 sept. 2019, 14:18
COD RUTIER 2019. 7200 de permise reţinute în Bucureşti, avertisment pentru şoferii indisciplinaţi

CODUL RUTIER aduce bani frumoşi la buget şi mai rezolvă din problemele de trafic. Poliţiştii Brigăzii Rutiere au aplicat joi 50 de sancţiuni contravenţionale de peste 18.000 lei şi au reţinut 13 permise de conducere pentru neacordarea de prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea drumului public, respectiv pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor care au acest drept, în cadrul unei acţiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, se arată într-un comunicat transmis RomaniaTV.net.

NOUL COD RUTIER aduce amenzi uriaşe pentru cei care merg pe trotinetă. Şi bicicliştii sunt vizaţi 

În Bucureşti, în primele 8 luni ale acestui an s-au produs 379 de accidente rutiere, soldate cu 30 persoane decedate, 365 rănite grav (cu 16 mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut), 79 rănite uşor, informează Brigada Rutieră.

În primele 8 luni au fost aplicate peste 13.500 de sancţiuni contravenţionale pentru indisciplina pietonală (traversarea drumului public prin loc nepermis, traversarea drumului public la culoarea roşie a semaforul electric destinat acestora), peste 7.200 de permise de conducere reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului a conduce pentru 30 zile pentru neacordarea de prioritate de trecere pietonilor, respectiv peste 890 pentru neacordarea de prioritate de trecere vehiculelor care au acest drept.


loading...