COD RUTIER 2019: Amenzi de 850 de lei pentru maşinile parcate pe trotuar

Publicat: Sâmbătă, 02 Februarie 2019 09:10 // Actualizat: Sâmbătă, 02 Februarie 2019 09:10 // Sursa: romaniatv.net

COD RUTIER 2019: Maşinile parcate la întâmplare vor aduce, în curând, pagube serioase în buzunarele şoferilor bucureşteni. Amenda, ridicarea, transportul şi depozitarea pentru o zi a autovehiculelor vor costa câteva sute de lei bune. Proiectul este deocamdată în dezbatere publică.

Foto: RomaniaTV.NET

COD RUTIER 2019: Pentru parcările neregulamentare, în Capitală, anul trecut s-au dat peste 7000 de amenzi. Peste 3000 de petiţii au fost depuse de bucureşteni pentru opriri şi staţionări în locuri nepermise, la Poliţia Rutieră. Nu au avut însă rezultat scontat. Aşa că pentru decongestionarea traficului, rămâne doar soluţia ridicării maşinilor. Momentan, în proiectul aflat în dezbatere publică sunt vizate doar bulevardele.

Vor fi ridicate maşinile parcate la mai puţin de 200 de metri de trecerile de pietoni, în staţiile mijloacelor de transport în comun, dar şi cele care sunt un obstacol major în trafic, spun poliţiştii locali. Amenda va fi de 200 de lei, la care se adaugă alţi 650 de lei pentru ridicarea maşinii, transportul şi depozitarea ei pentru 24 de ore.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
amenzi parcare Cod Rutier COD RUTIER 2019
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 feb 11:06
Răspunde | Votează email -1 email
cornel
Tupeu fara margini din partea alesilor neamului, pana cand nu este asigurat, cel putin, un loc de parcare pentru fiecare posesor de masina, sa sta in banca lor si sa desfinteze firmele pregatita sa vaneze soferi care nu pot sa-si duca masina in baie. Pentru bani la buget reduceti numarul de angajati, nu dati amenzi.Amantele, sotiile si alte neamuri pot sa lucreze si pe bani mai putini la privat.
1
EUR
4.7260
RON
23 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H