COD RUTIER: Avertisment pentru toţi şoferii care pleacă la sfârşitul săptămânii

Poliţia Rutieră Argeş dă amenzi de 50.000 de lei şi suspendă vreo 10 permise, în fiecare zi.

20 iul. 2018, 11:15
COD RUTIER: Avertisment pentru toţi şoferii care pleacă la sfârşitul săptămânii

COD RUTIER. „În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 205 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 58.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 14 permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare”, ne informează biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Ştirea aceasta se circumscrie altora, cu conţinut aproape identic, pe care le primim zilnic de la responsabilii de relaţia cu presa al Poliţiei. Diferă doar sumele rezultate din amenzi şi cel al permiselor, respectiv taloanelor reţinute.

N-am observat, de la începutul anului, nicio scădere a nivelului amenzilor de circulaţie. Semn că bulibăşeala de pe şoselele judeţului e constantă.

În medie, în fiecare lună, Poliţia Rutieră Argeş aduce la bugetul de stat aproximativ 1,5 milioane de lei, adică puţin peste 326.000 de euro.