Codin Maticiuc a devenit tată a doua oară. Prima imagine cu fetiţa lui, Ilinca: „O să facă această lume puțin mai bună”

Codin Maticiuc a devenit tată a doua oară. Actorul este în culmea fericirii, deoarece iubita lui a adus pe lume încă o fetiţă. Cei doi mai au o fată, Smaranda, iar Ana mai are un băiat dintr-o altă relaţie. Micuţa Ilinca s-a născut într-un spital din America.

11 oct. 2022, 09:42

Codin Maticiuc a devenit tată a doua oară. El a fost cel care a făcut anunțul pe rețelele de socializare și radiază de fericire. Mai mult, a şi postat prima fotografie cu cea de-a doua fiică a sa, căreia i-a dezvăluit și numele: Ilinca.

Citeşte şi: Fiica lui Codin Maticiuc, din ce în ce mai frumoasă. Imagini cu micuţa Smaranda, din vacanța petrecută în Dubai

Codin Maticiuc a devenit tată a doua oară

De asemenea, Codin Maticiuc a spus și ce notă a primit la naștere bebelușul: 10. El este de părere că acesta va deveni un adult care va face din România o lume mai bună. „Stați liniștiți: a venit ILINCA. O să facă această lume puțin mai bună și România mai frecventabilă. Simt eu, cu inima mea de tată. #ilinca #10.10„, este mesajul scris de Codin, pe reţelele de socializare.

Maticiuc este sigur că măcar unul dintre copiii săi va reuși să ducă misiunea începută de el mai departe. Chiar dacă a devenit tată pentru a doua oară, Codin Maticiuc susține că este tatăl a trei copii, asta pentru că iubita lui mai are un băiețel dintr-o relație anterioară și pe care afaceristul l-a primit în familia sa cu brațele deschise.

Poate el va continua să renoveze spitalele din țara asta. Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică.

Nu știu dacă pot schimba ceva în țara asta dar sunt convins că o vor face copiii mei. Toți au fost și vor merge pe șantierele din spitale, toți au stat cu picioarele goale în curtea orfelinatului și s-au jucat cu ceilalți copii ai mei.

Sunt convins că măcar unul din ei îmi va continua misiunea. Poate chiar numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea. Avem multe de trăit împreună!”, a scris Codin Maticiuc pe rețelele de socializare.