Codin Maticiuc a trecut prin momente de groază la filmările Miami Bici 2: „Ne-am speriat tare, au chemat și poliția”

Codin Maticiuc a trecut prin momente de groază la filmările Miami Bici 2. În curând, filmul debutează în cinematografe, iar BRomania și Codin sunt doar două dintre numele personajelor principale. Fanii o să poată urmări întreaga poveste pe 24 noiembrie, în toate cinematografele din țară.

03 nov. 2023, 23:31
Codin Maticiuc a trecut prin momente de groază la filmările Miami Bici 2: „Ne-am speriat tare, au chemat și poliția”
Codin Maticiuc a trecut prin momente de groază la filmările Miami Bici 2

Codin Maticiuc a trecut prin momente de groază la filmările Miami Bici 2. Actorii au povestit câteva întâmplări inedite, una dintre ele trezindu-le chiar și fiori. Totul s-a întâmplat într-o noapte, în care aceștia închiriaseră o vilă peste Ocean, acolo unde s-au desfășurat mare parte din filmări, și încercau să se odihnească pentru provocările pe care le pregătea a doua zi.

Citește și: Codin Maticiuc a dezvăluit discuția cu Marcel Ciolacu: „Am înțeles, nu e în regulă, o să te sune Fredy”. Ce mesaj i-a transmis premierul României

Codin Maticiuc a trecut prin momente de groază la filmările Miami Bici 2

Unul singur a fost. A fost într-o noapte în care, noi aveam o vilă închiriată, patru dormitoare, BRomania dormea la parter. Eu, Jesus și Adrian dormeam la etajul unu. Living mare, curte și ziduri înalte. Ne trezeam în fiecare zi la 5-6 dimineața, pentru că așa începea munca la noi.

Aveam în curte parcate și mașini de la producție, Dacia din film, mai lăsaseră electricienii niște chestii. Foloseam vila ca un centru de producție.

În noaptea aceea, ne spuseseră cei de la producție „guys, știu că vă treziți la 5, ca la 6 să fiți gata, dar avem un pre-call al echipei, la 4”. Producția venea la 4, niște băieți, iau o mașină și pleacă cu niște scule.

În noapte aia, un domn nebun, homeless și drogat, a sărit gardul, a intrat la noi în curte cu un băț foarte mare. Vorbea singur, BRo a avut această întâlnire groaznică cu el, a crezut că sunt mai mulți, că a auzit un tip vorbind.

S-a trezit în mijlocul nopții, la ora 2, a auzit vorbind și a zis că a venit pre-call-ul. S-a uitat, a văzut o siluetă pe lângă mașini, cu un băț, cu ceva, n-a înțeles.

A văzut cum acea umbră intră pe un geam. Și a zis „OK, producția nu intră pe geam”. Pe un geam, pe care l-a găsit ăla deschis, să intre către living. BRo, când a văzut că intră pe geam, a zis că e groasă, a început să țipe de la geamul lui ‘get out, get out’”, a spus Codin Maticiuc, potrivit cancan.ro.

Problemele nu s-au terminat aici, omul străzii s-a întors, ba chiar a și vandalizat vila la care aceștia erau cazați. Actorul spune că în acel moment întreaga echipă de producție s-a panicat extrem de mult, astfel încât au fost nevoiți să cheme și poliția.

Da, normal. M-am îmbrăcat, ne-am apucat să scotocim casa. După ce am terminat filmul, ei au mai rămas, Jesus și BRo, o săptămână în plus. Eu am plecat, fiindcă sunt inteligent. Acest homeless s-a întors, într-o zi în care ei erau plecați de acasă.

A spart cu bățul lui, pentru că am găsit urme din băț, a spart geamul de la care țipase BRo. Atunci ne-am speriat mai tare, au chemat și ei poliția.

A venit poliția, noi îl și știam pe homeless, pentru că era unul care locuia în afara zidurilor noastre. Au zis „puteți să faceți plângere, îl luăm, îl ținem o oră și-i dăm drumul, asta putem să facem!”, a continuat Codin Maticiuc.