Codin Maticiuc, dezvăluire şoc despre femeia pe care a lăsat-o gravidă. „Ea este!”

Codin Maticiuc a anunțat recent că va deveni tătic, mai ales că nu se știe cine este iubita lui. Acesta a vorbit despre femeia care îi va dărui o fetiță la începutul lunii aprilie și explică de ce nu o va lua de soție.

22 mart. 2019, 19:03
Codin Maticiuc, dezvăluire şoc despre femeia pe care a lăsat-o gravidă. „Ea este!”

Codin Maticiuc va avea un copil, dar nu vrea şi căsătorie.

„Eu personal nu aș vrea să mă opresc la un singur copil. Niciunul dintre noi nu suntem cu căsătoria, nu excludem, dar nu suntem cu ideea asta. (…) Nu pot să renunț la statutul de Crai de Dorobanți, pentru că nu mi l-am autoatribuit, mi-a fost atribuit. O să renunț când o să renunțe presa sau o să scap de el. Ce mi-a făcut de am ales-o pe ea?! Un copil. Nu e de ajuns?”, a declarat Codin Maticiuc pentru revista VIVA!.

Codin Maticiuc a postat lista cu 20 de fete de evitat

Pe fetița lui Codin Maticiuc o va chema Smaranda, la fel ca pe mama sa: „De foarte mult timp îmi doresc lucrul acesta, de când eram foarte tânăr şi mi-aş fi dorit să fiu un tată tânăr şi mi se pare că am trecut pe lângă treaba asta. O să fiu un tată bătrân şi cu un dinte de aur. Fiica mea, Smaranda se naşte pe… undeva la începutul lunii aprilie şi apoi terminăm Miami Bici, o să fie nebunie totală. Dacă aş fi avut băiat l-aş fi numit după tata… Îmi place şi numele şi mi se pare că e şi un mod frumos de a-ţi onora părinţii”.