Codin Maticiuc este în extaz. Iubita lui este din nou însărcinată

Codin Maticiuc este în culmea fericirii. Omul de afaceri urmează să devină tată pentru a doua oară.

11 aug. 2022, 14:40

Iubita lui Codin Maticiuc este din nou însărcinată. Vestea cea mare a fost dată chiar de către afacerist care a ținut să împărtpșească acest moment cu toți fanii săi din mediul online.

Omul de afaceri a publicat joi, mai multe imagini alături de iubita lui gravidă, dar și de primul lor copil, Smaranda, care așteaptă cu nerăbdare să facă cunoștință cu noul membru al familiei.

Citește și Ce i-a spus Anghel Damian lui Codin Maticiuc despre Theo Rose. „Ați luat-o că e drăguță, că e super pe val!”

Implicat în renovarea spitalelor din țară, Codin Maticiuc a ales să împărtășească acest moment important din viața sa într-un mod inedit, făcând referire la numărul de telefon unde cei care vor să se implice alături de el în această acțiune caritabilă o pot face.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

Maticiuc este sigur că măcar unul dintre copiii săi va reuși să ducă misiunea începută de el mai departe. Chiar dacă devine tată pentru a doua oară, Codin Maticiuc susține că este tatăl a trei copii, asta pentru că iubita lui mai are un băiețel dintr-o relație anterioară și pe care afaceristul l-a primit în familia sa cu brațele deschise.

”Poate el va continua să renoveze spitalele din țara asta. Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică. Nu știu dacă pot schimba ceva în țara asta dar sunt convins că o vor face copiii mei. Toți au fost și vor merge pe șantierele din spitale, toți au stat cu picioarele goale în curtea orfelinatului și s-au jucat cu ceilalți copii ai mei.

Sunt convins că măcar unul din ei îmi va continua misiunea. Poate chiar numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea. Avem multe de trăit împreună!”, a scris Codin Maticiuc pe rețelele de socializare.

Maticiuc nu a dezvăluit încă sexul bebelușului care urmează să vină pe lume, însă se pare că iubita lui va naște peste câteva luni, căci sarcina este destul de avansată, iar burtica de gravidă foarte vizibilă.

Omul de afaceri este nerăbdător să-și strângă bebelușul în brațe și să retrăiască momentul în care a făcut cunoștință pentru prima dată cu fiica sa, Smaranda, care a venit pe lume în anul 2019.