Ce i-a spus Anghel Damian lui Codin Maticiuc despre Theo Rose. „Ați luat-o că e drăguță, că e super pe val!”

Codin Maticiuc și Theo Rose fac parte din distribuția noului serial "Clanul", regizat de Anghel Damian, noul iubit al artistei, şi care va fi difuzat în această toamnă de Pro TV.

03 aug. 2022, 21:18
Ce i-a spus Anghel Damian lui Codin Maticiuc despre Theo Rose. „Ați luat-o că e drăguță, că e super pe val!”
Ce i-a spus Anghel Damian lui Codin Maticiuc despre Theo Rose

Ce i-a spus Anghel Damian lui Codin Maticiuc despre Theo Rose. Recent, Codin Maticiuc a dat detalii despre una dintre discuţiile pe care le-a avut cu actualul iubit al colegei sale de platou, după ce ambii au dat probe pentru serial. „E foarte talentată și asta-mi tot spunea regizorul, Anghel Damian: „Te gândești… n-a jucat niciodată nicăieri, n-a făcut cursuri, ați luat-o că e drăguță, că e super pe val, că e nume, că ai nevoie și de așa ceva!”. Și el îmi zice: „Nu, vezi că la casting am luat-o și e super talentată!”. Mi-a zis de vreo 10-15 ori, îmi tot repeta asta. Și am văzut-o că joacă foarte, foarte bine. Intră imediat în personaj. Nu știu când are timp să și învețe. Că vine tot timpul cu textul învățat. Mi se pare foarte tare”, a spus Codin Maticiuc pentru Ciao!.

Theo Rose aruncă bomba după ce s-a despărțit de Alex Leonte. „E belea mare ce se întâmplă!”

„Să filmezi cu ea e foarte mișto. N-am avut foarte multe interacțiuni pentru că personajele noastre nu interacționează foarte mult. Dar am avut. Chiar scena în care m-am tăiat eram cu ea. E foarte mișto în pauze. Știi, că în pauze, cu actorii, cu unul te înțelegi mai bine, cu alții… Noi doi în pauză… mai facem o prostie, un tik tok, facem glume. Toate prostiile le facem eu cu Theo”, a mai dezvăluit Codin Maticiuc.

Lia Bugnar, prima reacție după ce Anghel Damian, până de curând iubitul ei, a apărut sărutându-se cu Theo Rose: „Eu nu sunt protagonistă”

Anghel Damian, 31 de ani, este unul dintre cei mai apreciați regizori români ai momentului, iar în prezent lucrează la un proiect despre care toată lumea are numai cuvinte de laudă. Pe plan sentimental, acesta formează, de puţin timp, un cuplu cu Theo Rose, după ce s-a mai iubit şi cu actriţa Lia Bugnar.