Codin Maticiuc, gest emoţionant pentru spitalul Fundeni. Ce a făcut

Codin Maticiuc este implicat în numeroase campanii umanitare, printre care şi renovarea secţiei de oncologie pediatrică din spitalul Fundeni. De curând, acesta a ajutat instituţia medicală oferind 500 de mii de măşti.

17 nov. 2020, 19:49
Codin Maticiuc, gest emoţionant pentru spitalul Fundeni. Ce a făcut
Codin Maticiuc

Codin Maticiuc

a donat 500.000 de măști împreună cu ajutorul celor de la Best Achiziții şi promite că va strânge noi donaţii pentru spitalul Fundeni.

„500.000 de măști au donat cei de la Best Achiziții către Fundeni.

Vă imaginați ca nu sunt fonduri nici pentru asta acolo? Ca tot vorbim de ce s-a făcut în sistemul medical de la Colectiv încoace.

Cei de la Best Achiziții mi-au promis încă 500.000 de măști cu destinația Fundeni până de revelion.

Ma puteți ajuta să le obțin în felul următor:

1 dacă aveți nevoie de măști de unică folosință intrați vă rog și comandati de pe bestachizitii.ro (prețul e mic, calitatea e f ok, puteți verifica.

2 dacă nu aveți nevoie să cumpărați acum căutați pagina lor de Facebook și de Instagram (@bestachizitii) și dați-le un follow și eventual un mesaj de „Bravo, băi”.

3 oricare ar fi cazul va rog sa dați share acestei postări.

Ma ajută să vadă cei care au donat și de care mai am nevoie ca oamenii mei de aici îi susțin, care cum pot. Mulțumesc”, este mesajul postat de Codin Maticiuc pe pagina de Facebook.

Codin Maticiuc își dorește să devină din nou tată

Codin Maticiuc a declarat că își dorește să devină din nou tată, la mai bine de un an de când fiica lui, Smaranda, a venit pe lume. Deşi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu mama fetiţei sale, vedeta protv nu i-a în calcul încă să facă nuntă.

“Da, ne dorm și alți copii. Mult. Ne dorim să și înfiem. Nu cred deloc în căsătorie. Nu numai că nu contează, dar aruncă o presiune negativă asupra relației. Vreau să mă trezesc în fiecare zi și să simt că e opțiunea mea să rămân în relația în care mă aflu. Nu am cerut-o în căsătorie. Și probabil nici ea nu ar accepta”, a spus Codin Maticiuc, potrivit ciao.ro.