Codin Maticiuc, mândru de debutul fiicei sale în primul film Gașca Zurli. ”Ce? Numai Măruță să își bage copiii în film? Îi bag peste tot și cu bani mulți o să-i bag!”

Fiica lui Codin Maticiuc, Smaranda, a apărut în filmul ”Superpietonii Zurli”, alături de tatăl ei! Pelicula va avea premiera în cinematografe pe 19 ianuarie 2024.

12 ian. 2024, 09:09

Fiica lui Codin Maticiuc, Smaranda, a apărut în filmul ”Superpietonii Zurli”, alături de tatăl ei! Pelicula va avea premiera în cinematografe pe 19 ianuarie 2024.

Citește și Codin Maticiuc, adevărul despre perioada în care a stat despărțit de Ana Pandeli, până să vină pe lume fiicele lor: „Ea avea un băiat. Nu consideram normal ca acel copil să se mute cu mine”

Actorul a primit invitația de la Mirela Retegan pentru a se alătura producției. Evident, Maticiuc nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat să meargă pe platourile de filmare pentru a juca împreună cu Smaranda și cu cele mai iubite personaje din Gașca Zurli.

„Mă cunosc destul de bine cu Mirela Retegan, avem și multe lucruri pe care le-am făcut împreună, proiecte pe care le gândim, o știe pe Smaranda, merge la toate concertele. De câte ori putem, luăm rând cât mai în față.

Cred că a venit destul de natural propunerea, Mirela știa că mă ocup cu asta și că era greu să stea să lucreze cu fiecare copil. Dacă știa că părinții cât de cât sunt în zona asta, hai și părintele, hai și copilul și a fost mai ușor”, a mărturisit Codin Maticiuc pentru Playtech.

”Numai Măruță?”

Întrebat de ce a ales ca fiica sa, Smaranda, să debuteze pe marele ecran într-un alt film și nu unul produs de el, Codin Maticiuc a lăsat să se înțeleagă că a urmat exemplul Andrei și a lui Cătălin Măruță, a căror fiică, Eva Măruță, joacă în comedia „Tati part-time”, în rolul principal.

„Așa mi se pare normal. Ce? Numai Măruță să-și bage copiii în film? Băgăm și noi! Îi bag peste tot și cu bani mulți o să-i bag!”, a spus Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc a evaluat potențialui fiicei sale în calitate de producător. Întrebat dacă are stofă de actriță, el a răspuns:

„Nu, adică cel puțin ce am văzut până acum. A fost într-un singur film. Habar nu am. Pare că nu, dar nu poți să îți dai seama”, a mărturisit Codin Maticiuc.

El recunoaște că Smaranda nu e pregătită pentru rolul de actriță, dar în „Superpietonii Zurli”, micuța a jucat perfect.

„A fost la o singură filmare, nu am pregătit-o, nu am făcut nimic.

Citește și Andra și Cătălin Măruță, demolați pe TikTok de o influenceriță, după ce fiica lor, Eva Măruță, a fost criticată pentru rolul din filmul „Tati part-time”: „E bună atenția, dar când atenția e puțin negativă n-o mai vrem”

Dacă ar fi să votez acum, mâine ar fi un film în care ar trebui să aibă un rol, dar nu e pregătită. Dar pentru filmul Superpietonii Zurli, pentru că am fost amândoi și mai mult ne-am jucat și nu am făcut repetiții, a fost ok”, a adăugat Codin Maticiuc.