Codin Maticiuc, adevărul despre perioada în care a stat despărțit de Ana Pandeli, până să vină pe lume fiicele lor: „Ea avea un băiat. Nu consideram normal ca acel copil să se mute cu mine”

Codin Maticiuc și soția lui, Ana Pandeli, au stat despărțiți până să vină pe lume fiicele lor. Actorul a povestit că el și partenera de viață nu au locuit împreună până la nașterea primei fete dintr-un motiv ce avea legătură cu fiul Anei din fosta relație.

11 ian. 2024, 12:32
Codin Maticiuc, adevărul despre perioada în care a stat despărțit de Ana Pandeli, până să vină pe lume fiicele lor: „Ea avea un băiat. Nu consideram normal ca acel copil să se mute cu mine”

Relația dintre Codin Maticiuc și Ana Pandeli a fost destul de dificilă la început. „Sincer să fiu, așa a fost să fie, n-am avut niște temeri. Noi am trăit o poveste de dragoste întotdeauna, dar nu mi-am dorit niciodată să fac un pas mai departe până când n-a venit primul nostru copil, și anume Smaranda. Asta poate a fost și bine, a fost și rău, dar cred că așa a trebuit să fie. Noi am fost iubit și iubită fiecare cu adresa lui, n-am locuit împreună, până când, repet, a venit Smaranda”, a spus afaceristul pentru Viva.

Citește și Lora, dezvăluiri cutemurătoare despre suferința cu care trăiește de când a murit mama ei: „Am atins un prag al durerii atât de mare că mi s-a transformat tot”

Codin Maticiuc a spus că s-a înțeles bine din prima cu fiul Anei Pandeli, dar a considerat că e mai bine să amâne mutatul pentru ca băiatul să nu fie afectat în vreun fel.

„Pentru că ea avea un băiat cu care eu mă înțelegeam foarte bine – am plecat în vacanțe, l-am dus în toată lumea asta, vorbesc înainte să apară copiii mei – dar nu consideram normal ca acel copil să se mute cu mine undeva și să existe o șansă ca azi să ne mutăm, iar peste trei luni să ne certăm, să ne dez-mutăm. Am zis: „Atâta timp cât tu ai un copil, trebuie să fim extrem de siguri în pașii pe care-i facem și să nu-i facem lui viața grea, el să nu mai treacă printr-o mutare. El totuși a locuit cu tatăl, cât a fost ea căsătorită cu acel domn, iar copilul, la un an jumate, la doi ani, s-a mutat și a fost, undeva în sufletul lui, afectat.

Acum mă știa pe mine, călătorea cu mine, dar dacă-i spuneam: „Uite, acum ne mutăm cu Codin, aici e camera ta și noi ne puteam certa… n-aș fi vrut să-i fac asta. Și-am zis: „Draga mea, noi ne mutăm vreodată în formula asta când avem și noi copilul nostru și când eu sunt sigur că o să trag din răsputeri să nu-mi pierd familia. Și voi trage și pentru copilul meu și pentru băiatul tău!. Că trag la fel”, a povestit Maticiuc.

Citește și Anamaria Prodan, un nou atac devastator la adresa lui Reghecampf. ”O sufocare care duce la moarte”

Întrebat cum stau la capitolul gelozie, Codin Maticiuc a spus că au mai fost momente de genul din partea amândurora, dar le-au depășit.

„Cumva, eu zic că din ce în ce mai puțin, ne-am învățat așa unul cu altul. Am fost, la început, amândoi, dar acum din ce în ce mai mult intervin siguranța aia și încrederea că nu e nimeni aici să facă prostii sau să plece… Așadar, cred că din ce în ce mai puțin. Nu că n-a fost, dar cred că din ce în ce mai puțin”, a spus el.