Codin Maticiuc, miştouri în rafală referitoare la amplasamentul vilei clanului Pian: „Ce-or fi zis ei? Bă, hai să fim aproape să ne fie uşor”

Lumea clanurilor interlope începe să suscite din ce în ce mai mult interes pentru Codin Maticiuc. După cartea biografică „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”, Codin a decis să realizeze şi un film având ca subiect lumea clanurilor interlope. Se numeşte chiar "Clanul" şi va fi difuzat la Pro TV şi pe platforma Voyo.

20 iun. 2022, 10:54

O parte din filmări au fost realizate la Penitenciarul Rahova. Odată ajuns la faţa locului, Codin Maticiuc a constatat amuzat că exact vizavi de puşcărie se află vila somptuoasă a clanului Pian, prilej bun să lanseze un tir de glume şi miştouri.

Mi se pare extraordinar faptul că au casa exact peste drum pe închisoarea Rahova. Mă gândesc cum şi-au făcut ei casa asta. Adică au zis: „Bă, hai să fim aproape, hai să putem să mergem des, hai să ne fie uşor, hai să traversăm să ne vedem rudele„, a spus Codin într-un scurt clip postat pe TikTok.

@doar.andrei #5pasidebine #misiuneatiktok #foryou #codinmaticiuc #emipian ♬ sunet original – doar.andrei

Citeste si Codin Maticiuc susţine că a vrut să renoveze Spitalul de Copii din Cluj. Motivul uluitor pentru care a fost refuzat de director

Serialul „Clanul”, realizat de Codin Maticiuc, „un labirint către o lume interzisă”

Serialul Clanul prezintă povestea vieții lui Nuțu Cămătaru, iar rolul principal este jucat de actorul Mihai Bendeac. „Clanul” reprezintă o adaptare care va avea în centru o poveste captivantă, iar românii vor avea ocazia să descopere lupta clasică dintre Poliție și Mafie. Tensiunea va atinge cote înalte când poveștile de iubire vor condimenta eterna bătălie dintre bine și rău. Cu o distribuție de senzație în care actori celebri, cu experiență, se vor îmbina cu cei din tânăra generație, dar și cu apariții-surpriză, „Clanul” va oferi o experiență diferită prin calitate cinematică și scenele de acțiune incredibile, care vor putea fi văzute în premieră în România.

Păstrând misterul despre povestea pe care cei de acasă o vor putea vedea în curând, dar încântat după startul filmărilor, Anghel Damian, Creative Producer, declară: „După câteva luni de lucru la serialul CLANUL, pot spune că ceea ce urmează să vedeți este un summum de calitate pentru un serial de ficțiune în limba română. De la distribuție, la poveste, de la imagine, la muzică, de la locații, la acțiuni spectaculoase, totul este de-a dreptul impresionant. Un labirint către o lume interzisă, unde binele și răul se amestecă și dragostea și ura se confundă. Sunt absolut convins că foarte curând, CLANUL va fi cea mai puternică adicție de pe TV”.

Citeste si Ion Ţiriac construieşte o sală polivalentă în Otopeni. Codin Maticiuc: „E ceva cum nu s-a mai văzut în România”