Codin Maticiuc nu s-a putut abține și a spus totul. Actorul face declarații fără perdea: „Aș mai pune vreo doi centimentri”

Codin Maticiuc nu s-a putut abține și a spus totul. Deși acum este un familist convins, are o iubită care îi este alături și îl susține necondiționat, ba chiar i-a dăruit și două fete, actorul era cunoscut ca fiind un don juan în tinerețe. A avut multe iubite celebre, însă s-a oprit la Ana Pandeli, o tânără care nu are de-a face cu showbizul.

26 iun. 2023, 17:06
Codin Maticiuc nu s-a putut abține și a spus totul. Actorul face declarații fără perdea: „Aș mai pune vreo doi centimentri”
Codin Maticiuc nu s-a putut abține și a spus totul

Codin Maticiuc nu s-a putut abține și a spus totul. Actorul a fost întotdeauna sincer și a vorbit deschis despre orice subiect, indiferent că îl avantajează sau nu. Bărbatul nu are complexe când vine vorba despre aspectul fizic, însă recunoaște că i-ar fi plăcut să fie mai înalt.

Citește și: Codin Maticiuc vrea să îl sărăcească pe Ion Ţiriac. Replica miliardarului: „O să mă duc din nou la treabă!” VIDEO

Codin Maticiuc nu s-a putut abține și a spus totul

Actorul nu s-a putut abține și a făcut o remarcă de-a dreptul amuzantă, când a mărtusit că și-ar mai pune doi centimetri. Evident, la înălțime.

Sunt dintre puținii oameni, cred eu, din țară, care efectiv dacă ar alege, și-ar mai pune doi centrimetri la înălțime, nu la p##ă. Nu sunt mulți care pot face afirmația asta! Nu că stau foarte bine „jos”, dar stau cât să nu-mi doresc„, a declarat Codin Maticiuc, pentru Cancan.ro.

Vedeta a anunțat pe rețelele sociale că vrea să renoveze un bloc alimentar, mai exact cel din cadrul Spitalului Universitar de Urgență din București, de care depind mesele a peste 1.000 de pacienți, zi de zi.

200.000 de euro este suma necesară pentru renovarea blocului alimentar și face apel către populație, să doneze o sumă mică de bani, astfel sprijind proiectul umanitar pe care vrea să îl realizeze.

Ne apucăm aici de o renovare. Povestea e mai amplă, și mai simpatică. Oamenii ăștia fac de mâncare pentru pacienții lor în regim propriu, în propria lor bucătărie. 1.000 de pacienți pe zi ori 3 mese pe zi, înseamnă 3.000 de porții de mâncare pe zi. 

Ce trebuie să știți e că bucătăria lor a fost renovată acum 13 ani. Nu mai corespunde standardelor și prietenul meu, Horia Constantinescu, șeful ANPC a venit, nu de multă vreme, a făcut un control și a zis: Trebuie să vă închid bucătăria!”, a transmis Codin Maticiuc pe Instagram.