Codin Maticiuc vrea să îl sărăcească pe Ion Ţiriac. Replica miliardarului: „O să mă duc din nou la treabă!” VIDEO

Codin Maticiuc i-a îndemnat pe români să îl sărăcească pe Ion Țiriac, după ce miliardarul s-a angajat din nou să dubleze toate donațiile primite prin SMS pentru campania "Spitale publice din bani privați".

01 iun. 2023, 11:00
Codin Maticiuc vrea să îl sărăcească pe Ion Ţiriac. Replica miliardarului: „O să mă duc din nou la treabă!” VIDEO
Codin Maticiuc vrea să îl sărăcească pe Ion Ţiriac. Replica miliardarului: "O să mă duc din nou la treabă!"

Codin Maticiuc vrea să îl sărăcească pe Ion Ţiriac. Anul trecut, în iunie, miliardarul român a acceptat să fie transformat în om al străzii în cadrul acestei campanii de strângere de fonduri pentru renovarea unei secţii de pediatrie la Spitalul Fundeni. Ion Ţiriac a promis dublarea donaţiilor, astfel căa scos din buzunare 100.000 de euro.Mai mult, l-a anunţat pe Codin Maticiuc că nu se va opri aici!

Într-un clipvideo postat pe TikTok, Codin Maticiuc a anunţat că Ion Ţiriac este gata să dubleze din nou donaţiile, care se pot face prin SMS cu textul FACEM astfel: la 8845 pentru 2 euro pe lună, la 8864 pentru 4 euro pe lună. Mai mult, se poate dona şi din Anglia, SMS cu textul FACEM la 70201 pentru 1£ pe lună, la 70331 pentru 3£ pe lună,la 70970 pentru 5£ pe lună și la 70191 pentru 30£ pe lună.

„Nu avem sursă mai bună din care FACEM decât banii veniți din SMS. Mulți, puțini, vin lună de lună. 2, 4 euro sau lire pentru Anglia. Ion Țiriac și a sa fundație le dublează în fiecare an, în luna iunie. Ce lună mai bună să vă abonați? Sau să treceți de la 2 la 4 euro? Sau să le lăsați pe amândouă și să fie 6 euro recurenți. Ion Țiriac vă promite dublarea și eu schimbarea. Și a spitalelor dar și a sistemului sanitar în întregime”, este mesajul transmis de Codin Maticiuc.

Citeşte şi: Codin Maticiuc, o nouă campanie umanitară. Vrea să strângă 200.000 de euro pentru bolnavii de la Spitalul Universitar de Urgență din București

„Am văzut că vă pasă şi vă felicit, darde sărăcit, pe departe nu m-aţi sărăcit! Pentru această raţiune vă dau ocazia şi anul acesta. Hai, mână de la mână, doi euro voi, eu îi dublez! Dar, daţi-vă un pic silinţa, vorbiţi în familie, cu prietenii… bani privaţi, spitale publice, care nu sunt ale statului, sunt tot ale noastre, ale oamenilor, pentru că noi avem nevoie de ele”, a spus Ion Ţiriac.

„Anul acesta avem toate şansele să-l sărăcim pe Ion Ţiriac, pentru că a fost de acord să dubleze toate SMS-urile, inlcusiv pe cele trimise din Anglia!”, a spus Codin Maticiuc.

„Până la urmă, dacă mă sărăciţi, mă duc şi eu înapoi la treabă! Ia uitaţi-vă la mine! Sunt tânăr, sunt voinic, am tot ce-mi trebuie, şi mă duc la treaba, măi, fraţilor, şi într-un an, doi, iar sunt în faţa voastră şi o facem! E un scop nobil, este pentru sănătate, hai, la muncă, doi cu doi cu doi… şi la mine, dublatul!”, a replicat Ion Ţiriac.

@codin_maticiucFACEM deja în toată țara. Construim, renovăm și utilăm #spitalepublicedinbaniprivati Nu avem sursă mai bună din care FACEM decât banii veniți din sms. Mulți, puțini, vin lună de lună. 2, 4 euro sau lire pentru Anglia. Domnul Ion Țiriac și a sa fundație le dublează în fiecare an, în luna iunie. Ce lună mai bună să vă abonați? Sau să treceți de la 2 la 4 euro? Sau să le lăsați pe amândouă și să fie 6 euro recurenți. Țiriac vă promite dublarea și eu schimbarea. Și a spitalelor dar și a sistemului sanitar în întregime. #spitalepublicedinbaniprivati♬ sunet original – Codin Maticiuc