Codin Maticiuc, o nouă campanie umanitară. Vrea să strângă 200.000 de euro pentru bolnavii de la Spitalul Universitar de Urgență din București

Codin Maticiuc, o nouă campanie umanitară. Actorul demarează un nou proiect umanitar important, la sfârșitul acestei luni sub sloganul bine-cunoscut deja, „FACEM!”. Pentru a-și atinge scopul propus, are nevoie să strângă 200.000 de euro.

21 apr. 2023, 23:29
Codin Maticiuc, o nouă campanie umanitară. Vrea să strângă 200.000 de euro pentru bolnavii de la Spitalul Universitar de Urgență din București
Codin Maticiuc, o nouă campanie umanitară

Codin Maticiuc, o nouă campanie umanitară. Vedeta a anunțat pe rețelele sociale că vrea să renoveze un bloc alimentar, mai exact cel din cadrul Spitalului Universitar de Urgență din București, de care depind mesele a peste 1.000 de pacienți, zi de zi.

Citește și: Codin Maticiuc a lansat bomba! A postat în premieră poze cu fiica lui cea mică: „De azi am și eu voie s-o postez”

Codin Maticiuc, o nouă campanie umanitară

200.000 de euro este suma necesară pentru renovarea blocului alimentar și face apel către populație, să doneze o sumă mică de bani, astfel sprijind proiectul umanitar pe care vrea să îl realizeze.

Ne apucăm aici de o renovare. Povestea e mai amplă, și mai simpatică. Oamenii ăștia fac de mâncare pentru pacienții lor în regim propriu, în propria lor bucătărie. 1.000 de pacienți pe zi ori 3 mese pe zi, înseamnă 3.000 de porții de mâncare pe zi. 

Ce trebuie să știți e că bucătăria lor a fost renovată acum 13 ani. Nu mai corespunde standardelor și prietenul meu, Horia Constantinescu, șeful ANPC a venit, nu de multă vreme, a făcut un control și a zis: Trebuie să vă închid bucătăria!”, a transmis Codin Maticiuc pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

Oamenii care vor să salveze blocul alimentar pot face donații, trimițând un SMS cu textul FACEM la 8845 sau 8864 pentru 2, respectiv 4 euro pe lună. Pot dona și românii aflați în Marea Britanie la numerele 70201 (o liră sterlină), 70331 (3 lire), 70970 (5 lire) sau 70191 (30 lire).