Codin Maticiuc, reacţie uluitoare în scandalul de la Lupeni. Ce a putut să spună despre Diana Şoşoacă

Codin Maticiuc a reacţionat după ce Diana Şoşoacă a ajuns la Lupeni, unde a vorbit cu minerii care protestează de mai multe zile. Afaceristul a luat partea minerilor, dar a ironizat-o pe avocată!

22 feb. 2021, 09:57
Codin Maticiuc, reacţie uluitoare în scandalul de la Lupeni. Ce a putut să spună despre Diana Şoşoacă
Codin Maticiuc

Codin Maticiuc, reacţie uluitoare în scandalul de la Lupeni. Afaceristul crede că statul trebuie să achite cât mai urgent salariile restante, dar n-a ratat ocazia să o ironizeze pe Diana Şoşoacă.

Codin Maticiuc, reacţie uluitoare în scandalul de la Lupeni

„Două lucruri în legătură cu situația din Valea Jiului: 1 inadmisibil sa ai restanțe către oameni care lucrează în astfel de condiții. Inadmisibil. 2 când te numești Șoșoacă ești cumva predestinat să fii asa”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

Liderii AUR se bat în piept că au fost la minerii din Lupeni înaintea Dianei Șoșoacă: Din decenţă, nu ne-am filmat sau fotografiat alături de ei!

Diana Șoșoacă a venit cu detalii incendiare despre evenimentele petrecute în Valea Jiului. Fosta senatoare AUR a dezvăluit de ce nu a fost lăsat să intre în Mina Lupeni. „Să vă spun ceea ce nu știți și ceea ce nu s-a văzut că de aceea nici nu m-au lăsat să intru în subteran. Cred că azi-noapte am vorbit până la cinci dimineața cu soții de mineri, cu copii de mineri, cu mame de mineri care plângeau la telefon. Minerii, când coboară în subteran, nu știu dacă știți dar ei stau printre șobolani, mănâncă lângă șobolani, iau boli de la șobolani, sunt niște șobolani imenși. Toate acele caverne stau pe niște piloni de lemn, nu de oțel, că nici oțel nu mai avem. Curge apă pe ei. Există tot felul de locuri din care iese gazul metan. Ei acoperă locurile acestea cu șubele lor ca să evite un accident. Este atât de cald în cât de foarte multe ori muncesc dezbrăcați, iar bolile sunt cumplite. În străinătate toate minele sunt tehnologizate. În subteran nu mai intră decât ceea ce înseamnă robotizare, iar minerii lucrează de la suprafață și intră doar din când în când ca să aranjeze tehnologia. Pentru asta primesc 4-5 mii de euro pe lună. La noi primesc 1700 de lei pe lună muncind ca în urmă cu două secole și sunt bătaia de joc a unor guvernanți care au trădat România”, a spus Diana Şoşoacă la România TV

Diana Şoşoacă rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat de fapt cu minerii din Valea Jiului: Guvern de înaltă trădare națională. Arestările să înceapă de acum

„Eu am vrut să cobor în subteran și nu m-au lăsat. Mie nu îmi trebuie nicio aprobare așa cum nu i-a trebuit nici domnului prefect, doar că domnul prefect e al PNL-ului, plus că el niciodată nu se va duce pe acele culoare unde lucrează acești oameni pentru că l-ar mânca șobolanii și mai are și prostia și incapacitatea și incultura de a-și aprinde o țigară, iar astăzi încercând să dreagă busuiocul a zis că a făcut o glumă. Astăzi trebuia să existe două demisii. Una a prefectului și una a primarului din Deva care și-a bătut joc de acești oameni”, a mai spus Diana Şoşoacă.