Codin Maticiuc s-a dat în spectacol la petrecerea din Mamaia de 1 Mai. Zeci de sticle de şampanie, zeci de mii de euro

Codin Maticiuc este, așa cum ne-a obișnuit, un personaj extravagant pe care nu ai cum să nu îl observi la petreceri. Și în acest an, de 1 Mai, a fost nelipsit de la mare, unde s-a lăsat cu distracție pe bani mulți.

02 mai 2022, 15:29
Codin Maticiuc s-a dat în spectacol la petrecerea din Mamaia de 1 Mai. Zeci de sticle de şampanie, zeci de mii de euro

Codin Maticiuc, cunoscut drept „regele petrecerilor”, a fost și în acest an, de Ziua Muncii, să petreacă în cluburile din Mamaia, așa cum face de fiecare dată când ajunge pe litoralul Mării Negre. Imaginile postate pe Social Media nu au întârziat să apară.

Actorul din Miami Bici și-a uimit fanii cu un clip video pe care l-a urcat pe Tik Tok, în care se poate observa opulența care însoțea petrecerea la care era prezent. Codin Maticiuc a surprins atmosfera de la petrecere, unde toată lumea era înconjurată de sticle scumpe de șampanie. Lângă sticle era și un mesaj cu „20k euro în Armand de Brignac pleacă către un barosan”.

De asemenea, într-un alt videoclip postat pe rețelele sociale, petrecărețul a surprins un moment de dans cu fete la malul mării. Și Dan Capatos, prezentatorul emisiunii ”Xtra Night Show”, părea să fie la aceeași petrecere, căci și el a filmat momentul dansatoarelor.

@codin_maticiucAbout yesterday♬ original sound – Codin Maticiuc

@codin_maticiucAbout yesterday♬ original sound – Codin Maticiuc

Cât cheltuiește Codin Maticiuc când merge pe litoral

Maticiuc a spus în repetate rânduri că este un mare fan al petrecerilor de 1 Mai de la Marea Neagră. Actorul a mărturisit că nu ratează niciun astfel de eveniment, a devenit deja o tradiție.

Iar la situația financiară pe care o are, e de înțeles. Pe lângă petrecerile unde, potrivit spuselor lui de acum câțiva ani, cheltuiește mii de euro, Codin Maticiuc și-a cumpărat recent trei apartamente într-o clădire foarte cunoscută, denumită „blocul milionarilor”. Apartamentele se află într-o zonă exclusivistă de pe litoralul românesc, fiind la doar câțiva metri de plajă.

Codin Maticiuc a explicat, în urmă cu câțiva ani, ce înseamnă o noapte de distracție în cluburile din Mamaia.

„Probabil că te duce undeva pe la o mie de lei pe zi accesul într-un astfel de loc, care include mâncare, băutură și așa mai departe. Dacă nu mă înșel, brățara a fost aici 200 de lei pe zi, care îți includea ori mâncarea de la masă, ori băutura de la bar. Practic nu exista un preț de intrare. Nu sunt un milionar, dar cheltui ca și cum aș fi. E în natura românului. Nu mă comport ca un milionar, dar îmi trăiesc viața ca unul, în sensul că mă distrez în fiecare zi ca și când ar fi ultima”, a spus el.

Citește și Câți bani a câștigat Codin Maticiuc din podcastul cu Anamaria Prodan. Selly: „Ești cel mai bine plătit youtuber din România!”

Citește și Fiica lui Codin Maticiuc, din ce în ce mai frumoasă. Imagini cu micuţa Smaranda, din vacanța petrecută în Dubai