Câți bani a câștigat Codin Maticiuc din podcastul cu Anamaria Prodan. Selly: „Ești cel mai bine plătit youtuber din România!”

Codin Maticiuc s-a lansat recent în lumea realizatorilor de podcast-uri şi a dat lovitura cu două ediţii în care invitată a fost Anamaria Prodan.

26 ian. 2022, 09:13
Câți bani a câștigat Codin Maticiuc din podcastul cu Anamaria Prodan. Selly: „Ești cel mai bine plătit youtuber din România!”
Câți bani a câștigat Codin Maticiuc din podcastul cu Anamaria Prodan

Câți bani a câștigat Codin Maticiuc din podcastul cu Anamaria Prodan. Codin Maticiuc a acceptat provocarea lui Selly și i-a răspuns cât câștigă pe YouTube după ce a lansat, recent, podcast-ul „La Mijloc”.

Câți bani a câștigat Codin Maticiuc din podcastul cu Anamaria Prodan

Sexy-impresara a fost de două ori invitata lui Codin Maticiuc și i-a adus acestuia câștiguri consistente. Selly l-a sunat pe Codin Maticiuc și i-a cerut acordul să filmeze un video în care să arate veniturile pe care le are din YouTube. Astfel, deşi a avut un număr mic de vizualizări dintre mai mulţi youtuberi, Codin Maticiuc a câștigat cei mai mulți bani într-o lună!

Codin Maticiuc a dezvăluit! Ce va face cu banii obținuți din vânzarea cărții despre Nuțu Cămătaru: „S-au dat aproape 50.000 de exemplare”

„În ultimele 28 de zile ai avut 2,4 milioane de vizualizări. Cele mai puține vizualizări, dar cei mai mulți bani. 5.067 de euro ai generat în ultimele 28 de zile cu un număr foarte mic de vizualizări. Sunt foarte curios cât ai avut doar pe episodul cu Anamaria Prodan. Peste un milion de vizualizări pe o oră și jumătate de conținut. Să vedem câți bani a generat: 2.385 de euro, milionul ăsta de vizualizări. Cei care te urmăresc au foarte mulți YouTube Premium”, a spus Selly.

Codin Maticiuc se vrea „băiat rău”, dar rămâne un „fante de bani gata”. Noaptea de pomină în Monaco, când „Poponeț” și-a luat bătaie: „Ne-au luat, ne-au băgat în prima baie”

„Banii trag la mine. Banul la ban trage, frățiorule. RPM-ul la mine este 2,28 euro, iar la Selly este 0,4 euro. Se cunoaște valoarea! Că și RPM-ul știe valoarea. Atenție! Am fost în trending, numărul 1”, a replicat Codin Maticiuc.