Codin Maticiuc, scandal cu Mișu Pricopsitu’ din Miami Bici pentru o vacanță promisă. Unde trebuia să îl trimită regizorul pe fostul politician. ”Îmi asum”

Ceartă în jurul filmului Miami Bici! Producătorii Codin Maticiuc și Matei Dima, cunoscut ca BRomania sunt acuzați de unul dintre actorii principali, Mihai Popescu zis și Mișu Pricopsitu', că l-ar fi păcălit, chiar dacă o parte dintre filmări s-au desfășurat în casa acestuia din Miami.

16 apr. 2024, 13:38

Scandal în jurul filmului Miami Bici! Producătorii Codin Maticiuc și Matei Dima (alias BRomania) sunt acuzați de unul dintre actorii principali, Mihai Popescu zis și Mișu Pricopsitu’, că l-ar fi păcălit, deși o parte din filmări s-au desfășurat chiar în casa acestuia din Miami.

Te-ar putea interesa și Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea unui hoț, care i-a furat telefonul prietenului său. ”Hai să vedem cine îl găsește primul”

Mișu Pricopsitu’ spune că Maticiuc și BRomania i-ar fi promis o vacanță în Hawaii, dar s-au făcut între timp că uită de ea.

Mișu Popescu, alias Mișu Pricopsitu’, pe numele său real Mihai Gabriel Popescu, este unul dintre personajele cunoscute din lumea mondenă.

Fostul politician s-a stabilit în America, mai precis la Miami, cu multă vreme în urmă.

Astfel, Mișu a apărut în filmul Miami Bici, produs de Codin Matciuc și Matei Dima (alias BRomani) film pentru care și-a transformat casa din Miami în platou de filmare.

Mișu Popescu susține că Maticiuc și BRomania i-au promis o vacanță în Hawaii, însă a cam dat-o uitării.

Mișu Popescu a mărturisit că i s-ar fi promis o vacanță în Hawaii, dacă filmul trece de 300k de vizualizări.

Chiar dacă pelicula a avut un succes cu mult peste așteptări, Codin Maticiuc și Matei Dima au uitat de vacanța în cauză.

„La filmul Miami Bici am colaborat cu Codin și Matei Dima. M-am oferit să îl ajut pe Codin. M-am implicat la scenariu, chiar și denumirea a fost ideea mea și i-am pus la dispoziție casa, barca, mașina, prietenii și chiar… și pe mine în rolul de băiat rău din film.

Mai târziu, el a venit pregătit să realizeze filmul și tot atunci l-am cunoscut și pe Matei Dima. Mi s-a promis ca răsplată o vacanță în Hawaii, dacă filmul trece de 300k de vizualizări. Filmul a depășit recordurile, dar eu vacanța încă nu am primit-o…”, a spus Mișu Popescu, într-un interviu pentru replicaonline.ro.

Totuși, Codin Maticiuc a negat că i-ar fi promis o vacanță lui Mișu Pricopsitu’.

„N-a înțeles el! Era vorba de o vizionare a filmului Hawaii în prezența regizorului și a producătorului acestuia, Jesus del Cerro. O vizionare privată la reședința lui Mișu, care s-a și întâmplat. Cine știe de când or avea cei de la Republica acest interviu în sertar și și-au amintit să-l publice acum. Sau era Replica?”, a fost răspunsul lui Codin Maticiuc, pentru Click!

Procopsitu’ susține în continuare că a fost păcălit. Astfel, Mișu Pricopsitu’ nu nu este deloc de acord cu declarațiile lui Maticiuc.

„Îmi asum tot ce am declarat în acel interviu. Vacanța promisă nu am primit-o încă. Am vorbit telefonic. Mi-a zis că, dacă filmul trece de 300k de rulări în cinema, voi avea o vacanță de două persoane în Hawaii. Asta nu înseamnă că am vreo frustrare în acest sens sau că sunt supărat pe Codin în vreun fel.

Pur și simplu, ar fi frumos să mă bucur și eu de acea vacanță dacă cândva se vor ține de promisiune. A fost o întrebare la care am răspuns cât se poate de sincer.

Nu vreau să întru în nicio polemică. Nu cred că a putut să zică că am înțeles eu prost! Dar, dacă așa a zis, atunci cu siguranță are motivele lui. Eu, din câte ați observat, mai nou sunt irelevant în toată această poveste!”, a declarat Mișu Pricopsitu’, potrivit Click.ro.

Mișu Popescu, fostul consilier al lui Ludovic Orban

Mișu Popescu, cunoscut în lumea mondenă drept Mișu Pricopsitu’, a intrat în politică în 1990, în PNȚCD.

Mai apoi, acesta a fost consilierul lui Ludovic Orban, pe vremea când acesta era ministru al Transporturilor, în 2007. Acesta a fost numit și administrator la Compania Națională de Drumuri.

În acea perioadă a fost poreclit Pricopsitu’.

Mai mult decât atât, a fost membru în CA al Portului Constanța, în perioada 2007-2009, apoi în perioada 2006-2010 a fost membru în CA al Regiei de Transport București, a fost vicepreședinte al BTT SA, în perioada 1998-1999, anterior a fost inspector în cadrul Primăriei Capitalei.

Fostul politician, care în prezent este investitor imobiliar, s-a stabilit de multă vreme în SUA, la Miami, acolo unde deține o vilă impunătoare, locul în care s-au filmat de altfel multe secvențe din producția Miami Bici, ce-i are ca protagoniști și producători pe Codin Maticiuc și Matei Dima, cunoscut drept BRomania.

Pentru cei ce nu știu, Mișu Popescu a pus bazele unei filiale a PNL Diaspora, în Miami, a fost și președintele PNL Diaspora SUA și în perioada 2021-2022 vicepreședinte al PNL Diaspora.

Citește și Codin Maticiuc, totul despre averea și cuceririle sale: „Am cheltuit mai mult decât am produs. Mi-a dat sângele pe nas pentru fiecare gagică”

Mișu Popescu trăiește în Miami Beach, iar în filmul lui Codin Maticiuc și BRomania el a jucat rolul băiatului rău. Rămâne de văzut dacă fostul politician va avea parte de vacanța la care spera sau nu!