Codin Maticiuc, totul despre averea și cuceririle sale: „Am cheltuit mai mult decât am produs. Mi-a dat sângele pe nas pentru fiecare gagică”

Până să se căsătorească cu actuala lui soție, Ana Pandeli, Codin Maticiuc a avut o reputație de burlac extrem de controversată.

26 ian. 2024, 18:21
Codin Maticiuc, totul despre averea și cuceririle sale: „Am cheltuit mai mult decât am produs. Mi-a dat sângele pe nas pentru fiecare gagică”
Codin Maticiuc, detalii picante din tinerețe

Codin Maticiuc a fost cunoscut mulți ani drept „craiul de Dorobanți”, dar mărturisește că niciodată nu i s-a potrivit această sintagmă. Actorul spune că a depus eforturi uriașe să le cucerească pe femeile din viața lui și că nimic nu a venit ușor. Deși provine dintr-o familie cu posibilități și e implicat în diverse proiecte, susține că, până în momentul de față, a cheltuit mai mult decât a produs.

Citește și: Codin Maticiuc, mândru de debutul fiicei sale în primul film Gașca Zurli. ”Ce? Numai Măruță să își bage copiii în film? Îi bag peste tot și cu bani mulți o să-i bag!”

„Asta cu Craiul de Dorobanți e o etichetă pe care n-am înțeles-o niciodată… Măi, eu cred că nevoia de validare era a oricărui copil, că mă consider copil la 19 ani, sau tânăr de vârsta mea. Adică nu cred că simțeam o nevoie mai mare decât a oricărui tânăr. Ce tânăr de 17, 18, 19, 20 sau 25 de ani nu își dorește să se autovalideze prin compania unor femei superbe? Adică, sincer îți spun, nu cred că era ceva în neregulă cu mine.

Pur și simplu cred că la mine doar a fost faptul că, având niște atribute, având niște bani mai mulți decât alții – nu așa mulți cum se zice, dar, mă rog –, având niște calități, având un noroc poate, mi-a și ieșit cumva. Cine nu voia pe atunci să fie cu… să nu dăm nume, că-s măritate toate… Înțelegi ce spun! Toată lumea și-ar fi dorit”, a dezvăluit Codin Maticiuc pentru viva.ro.

„N-am făcut ceva extraordinar sau ieșit din comun, cred că am făcut tot ce și-ar fi dorit toți la vârsta aia. Ca să încheiem, asta cu Craiul de Dorobanți n-o înțeleg, cu băiatul de bani gata sunt de acord, pentru că am și spus peste tot – eu am fost copil de bani gata, după aia am fost băiat de bani gata, acum cred că îi e rușine presei să scrie că sunt bătrân de bani gata, pentru că, efectiv, am făcut calcule mereu și, deși am produs eu personal, cu firmele mele, în ultima vreme, câteva milioane, eu până la ora asta am cheltuit mai mult decât am produs. Concret”, a continuat actorul.

Citește și: Codin Maticiuc, departe de mama copiilor săi, pentru a-și întreține „pofta inimii”. Ce făcea actorul când Ana Pandeli o aducea pe lume pe mezina familiei: „Am sărutat pe cineva”

La începutul anilor 2000, Codin Maticiuc se putea lăuda deja cu un palmares bogat atunci când vine vorba de femei celebre cucerite. Și, chiar dacă a avut multe relații cu diferite femei, nu a fost niciodată superficial. El declară că mereu a fost îndrăgostit și dedicat.

„Când eram mai tânăr, mi se părea important, apropo de validări și de frustrări sau de alte lucruri pe care le avem când suntem băieți tineri, că trebuie să fii cu gagici și trebuie să fie… La un moment dat, am numărat și pe la 120 am pierdut șirul. N-am mai numărat.

Tot timpul ai ceva să-ți reproșezi, clar, dar să știi că am fost extraordinar de des, aproape tot timpul, îndrăgostit. Eu cred că această capacitate de a mă îndrăgosti extrem de des, care nu știu dacă este defect sau calitate, m-a făcut să am succes.

Nu știu cum să spun, eram total dedicat, se simțea cumva că nu e la mișto. Eram extraordinar de dedicat, le scriam poezii, făceam gesturi, adică nu aș fi avut cum să fac asta doar așa, să mă setez, dar de fapt mie să nu-mi pese… Nu, eram extrem de îndrăgostit. După care-mi trecea… După care mă extrem de îndrăgosteam din nou de cineva. Și iar o luam de la capăt și făceam toate flic-flacurile posibile și imposibile”, a mai spus Codin Maticiuc.