Codrin Scutaru: USL trăieşte prin parteneriatul politic PSD-UNPR-PC

Românii care au votat USL în 2013 vor ca programul USL să fie continuat, iar această alianţă trăieşte mai departe prin parteneriatul politic PSD-UNPR-PC, a declarat duminică, Codrin Scutaru, şeful de campanie al Partidului Conservator (PC), informează Agerpres.

RomaniaTV.net
04 mai 2014, 15:13
Codrin Scutaru: USL trăieşte prin parteneriatul politic PSD-UNPR-PC

‘În toate vizitele pe care le-am făcut în ţara în această perioadă dar şi înainte, romanii mi-au spus că vor ca noi, USL pe atunci, să continuăm programul pentru care ne-au votat în 2012. Prin parteneriatul politic PSD-UNPR-PC, USL trăieşte. Programul politic votat de dumneavoastră merge mai departe’, a afirmat acesta.

El a subliniat că liberalii trebuie să ia decizia de a gira cu votul lor intrarea PNL în grupul de partide prezidenţiale sau să dea, din nou, un vot pentru USL.

El a mai arătat că austeritatea nedreaptă din 2010 nu mai poate fi acceptată în 2014. ‘

‘Pe 25 mai veţi alege între sărăcie şi austeritate, propuse de popularii europeni şi de impopularii noştri de la PDL, PMP, FC şi din păcate şi de o parte din PNL, pe de o parte, şi solidaritate şi o viaţă mai bună pentru fiecare roman, propuse de alianţa noastră politică, pe de altă parte. Ceea ce aşa zisa dreapta din România vă propune este sărăcie pentru cei mulţi şi bogăţie pentru  ei, pentru o mâna de oameni… Dacă nu îi vom putea ajuta pe cei mulţi, care sunt săraci, nu-i vom putea ajuta niciodată nici pe cei mai puţini care o duc mai bune. În 2010, am fost loviţi de o austeritate nedreaptă, nu o mai putem accepta în 2014’, a concluzionat Codrin Scutaru.