Codrin Ştefănescu a răbufnit după despărţirea lui Dragnea de Irina: „Mizerii, bârfe şi prostii”

Codrin Ştefănescu a răbufnit după despărţirea lui Dragnea de Irina. Relaţia fostului lider PSD cu iubita lui mai tânără cu 30 de ani decât el se află primele pagini ale ziarelor, după ce Dragnea a plecat de acasă. Motivul ar fi infidelitatea Irinei Tănase.

10 dec. 2021, 13:29
Codrin Ştefănescu a răbufnit după despărţirea lui Dragnea de Irina: „Mizerii, bârfe şi prostii”
Codrin Ştefănescu a răbufnit după despărţirea lui Dragnea de Irina

Codrin Ştefănescu a răbufnit după despărţirea lui Dragnea de Irina. Scandalul în care politicianul şi iubita lui sunt implicați l-a făcut pe Codrin Ștefănescu să reacționeze imediat, acesta precizând că pe marginea acestui subiect sunt foarte multe știri false. Acesta spune că ceea ce se spune acum sunt ”mizerii și bârfe”.

Citeşte şi: Irina Tănase, dezvăluiri incredibile despre despărțirea de Liviu Dragnea! „Mi s-a întâmplat să intru în vila lui Codrin Ștefănescu și să rămân acolo două ore”. Rugămintea fierbinte a tinerei

Codrin Ştefănescu a răbufnit după despărţirea lui Dragnea de Irina

Suntem aici! Impreunā pentru România, impreunā in #AliantaPentruPatrie! Iar voi, membrii și simpatizanții APP, trebuie sā vā obișnuiți cu atacurile mizerabile cărora vom fi supuși!

Suntem un real pericol pentru sistem, un real pericol pentru trādātori! Iar ei sunt disperați și morți de fricā pentru ceea ce urmeazā! Rugāmintea noastrā este urmātoarea: mergeți înainte cu curaj!

Nu luați in seamā mizeriile, știrile false, bârfele și prostiile lor! Știm exact ce sā răspundem și cum sā gestionām fiecare bātālie! Adversarii noștri sunt slabi, speriați și lipsiți de imaginație! Iar noi, tot mai hotărâți pe zi ce trece! Iar Dumnezeu ține cu cei curajoși, hotărâți și patrioți!”, scrie Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Cum se apără Irina Tănase?

Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte.

Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat. Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă.

Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment. Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică.

Am însă răbdare și speranța că, într-o zi, mă va asculta și va înțelege că i-am fost credincioasă. Poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații. Am crezut că persoanele apropiate, prietenii noștri comuni, ne sunt alături și că nu sunt capabili de intrigi.

Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc. Este singurul pe care l-am iubit în ultimii 8 ani. Nimeni nu a mai avut loc în sufletul meu și, dincolo de orgolii, cred că și el înțelege. Sufăr și bănuiesc faptul că și el este rănit. Nu poți să fii legat de o altă persoană vreme de 8 ani și să nu mai existe nici urmă de atașament”, a spus Irina Tănase pentru Gândul.