Codrin Ştefănescu a vorbit cu Liviu Dragnea: „Are dureri mari musculare, respiră destul de greu”

Liviu Dragnea a fost confirmat pozitiv cu Covid 19 în urmă cu patru zile şi a fost transportat la Spitalul Penitenciarului Jilava, de unde nu a putut până joi să ia legătura cu familia şi apropiaţii. ANP a emis joi un comunicat în care asigură că niciunul dintre cei internaţi în spitalul penitenciarului nu are nevoie de internare la terapie intensivă.

17 dec. 2020, 23:28
Codrin Ştefănescu a vorbit cu Liviu Dragnea: „Are dureri mari musculare, respiră destul de greu”

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD şi prieten cu Liviu Dragnea, susține că a reușit în cele din urmă să discute cu fostul lider al social-democraţilor, care a fost confirmat în urmă cu câteva zile pozitiv la Covid-19.

„Am vorbit cu Liviu Dragnea! I-au dat permisiunea sa-și sune familia, avocatul și un prieten. Mi-a spus ca s-a simțit extrem de rāu in ultimele douā zile, are dureri mari musculare, amețeli, respirā destul de dificil.

Primește medicamentația standard pentru covid, medicii spitalui din penitenciar au stabilit cā incā nu necesitā oxigen sau internarea pe secția ATI! Deși vorbea cu eforturi vizibile, m-a asigurat cā luptā cu boala asta nenorocitā și cā va trece și prin aceastā cumplitā încercare. E puternic chiar și in situația in care se gāseste!

Vā voi ține la curent permanent!”, a spus Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Codrin Ştefănescu susţine că starea lui Dragnea s-a înrăutăţit

La începutul săptămânii, luni, Codrin Ştefănescu anunţa că a vorbit cu Liviu Dragnea, după ce imediat după aflarea diagnosticului fostului preşedinte al PSD, nu putuse să ia legătura cu el.

Codrin Ştefănescu anunţase duminică că Liviu Dragnea este internat şi nu i se permite să contacteze pe nimeni, nici măcare pe membrii familiei, astfel încât nu există nicio informaţie despre starea sa de sănătate, după ce a fost depistat pozitiv cu SARS-COV 2.

Fostul secretar general al PSD susţinea că Liviu Dragnea l-a asigurat că starea sa de sănătate nu s-a agravat şi i-a transmis că va trece cu bine şi peste această încercare.

„În sfârșit! Am vorbit cu Liviu Dragnea! M-a sunat din spitalul penitenciarului Jilava, secția celor infectați de virus, unde a fost transferat cu câteva zile in urmā! M-a rugat sā transmit tuturor cā starea sa nu s-a agravat. Cel puțin pânā azi!

M-a asigurat cā va trece și prin aceastā nouā încercare, și cā va lupta pentru viața sa! Vā voi ține la curent în mod constant”, a scris Codrin Ștefănescu pe contul său de Facebook.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă: „Mulţi oameni au stat în restaurant la mese de lângă geam şi s-au îmbolnăvit de gripă de la curent”