Codrin Ştefănescu: Liviu Dragnea l-a sunat pe Vasile Blaga în noaptea alegerilor

Codrin Ştefănescu a declarat marţi, în cadrul emisiunii "Ultima Oră" de la România TV că Liviu Dragnea l-a sunat pe Vasila Blaga în noaptea alegerilor. Potrivit acestuia, Dragnea l-a sunat pe liderul PDL pentru a se asigura că democrat-liberalul este chiar pe locul trei în colegiul său, aşa cum spuneau estimările USL.

RomaniaTV.net
12 dec. 2012, 09:42
Codrin Ştefănescu: Liviu Dragnea l-a sunat pe Vasile Blaga în noaptea alegerilor

Codrin Ştefănescu, secretar al Consiliului Naţional al PSD, a declarat că Liviu Dragnea l-a sunat pe Vasile Blaga, nu la modul ironic, ci pentru a verifica informaţia pe care o avea că Blaga se clasase pe locul trei la alegerile parlamentare 2012.

„Când au început să ne vină rezultatele, Liviu Dragnea l-a sunat pe Vasile Blaga. L-a sunat. Nu la modul ironic, cum l-a sunat Videanu pe Hrebenciuc, ci la modul foarte serios. Să-i spună „măi, uite care este treaba, este pentru voi apocalipsa, deci cel puţin tu eşti preşedinte de partid acolo, tu eşti distrus. Apari pe locul trei la noi. Vrem doar să facem o verificare, dacă raportările care ne vin nouă sunt ca ale tale”, a relatat Ştefănescu discuţia dintre cei doi.

Social-democratul a continuat seria de dezvăluiri spunând că Blaga era şocat şi nu ştia ce se întâmplă:”Deci Blaga era groggy! „Nu ştiu, habar n-am, nu-mi vine să cred”, se pare că a răspuns Blaga”.

Codrin Ştefănescu a ţinut să precizeze că acesta era „doar un telefon între comandamentele de campanie care primeau raportările”, deoarece PSD-ul era la fel de uimit de faptul că au câştigat judeţ după judeţ. 

Discuţia dintre Dragnea şi Blaga a avut aproximativ 20 de secunde, iar Ştefănescu a ţinut să dezvăluie această discuţie pentru a stinge zvonurile potrivit cărora partidele au negociat în secret alegerile.