Codrin Ştefănescu dă noi detalii despre starea lui Liviu Dragnea: „Se simte abandonat, uitat, neglijat! Abuzurile continuă, nimeni nu ia poziţie publică!”

Fostul secretar general al PSD este unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai lui Liviu Dragnea, mai ales de când fostul preşedinte al social-democraţilor a fost condamnat şi încarcerat la penitenciarul Rahova, aproape toţi foştii colegi de partid distanţându-se de el.

04 feb. 2021, 15:48
Codrin Ştefănescu dă noi detalii despre starea lui Liviu Dragnea: „Se simte abandonat, uitat, neglijat! Abuzurile continuă, nimeni nu ia poziţie publică!”
Foto: Mediafax

Codrin Ştefănescu este cel care îi ţine pe admiratorii şi susţinătorii lui Dragnea la curent cu starea acestuia, mai ales că fostul şef al PSD a avut de curând şi mari probleme de sănătate, pe care, susţine prietenul său, a fost împiedicat de Administraţia Penitenciarelor să şi le rezolve la timp.

„Am promis cā vā țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sānātatea, nici emoțional, nici pshihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus asearā, la telefon, cā nu trebuie sā cedeze in fața sistemului! E iubit, așteptat de familie și prieteni, suntem alāturi de el!

Am înțeles cā nu e scos la muncā, deși are o hotārâre judecătorească in sensul acesta, nu e tratat pentru problemele de sănătate, nu se aplicā nici o lege in ceea ce-l privește! Abuzurile continuā, nimeni nu ia poziție publicā! Iau eu, dacā colegii din partid sunt lași și se fac cā uitā! Are nevoie de susținere și de o vorbā bunā!

Cei care vor sā-i scrie, o pot face la adresa: Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandriei nr 154, sector 5, București, cod Postal 51527! Este foarte important pentru el sā-i scrieți! Nu lāsați un patriot aflat la ananghie!”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Codrin Ştefănescu, dezvăluiri despre Doina Pană, după ce s-a demonstrat că a fost otrăvită

Fostul secretar general al PSD spune că Pană era să îşi piardă viaţă, după cum arată analizele INML, în dorința ei de a-și apăra țara, însă partidul condus de Marcel Ciolacu nu spune nimic.

„S-a dovedit că Doina Pană a fost otrăvită cu mercur pe vremea când era ministru! Expertiza oficială a INML, la cererea procurorilor DIICOT, a fost clară!”, se arată în expertiza INML.

„Lupta ei cu mafia pădurilor și a defrișărilor ilegale este cunoscută! O femeie curajoasă, care era să fie ucisă în dorința ei de a-și apăra țara!

Și PSD-ul lui Ciolacu tace în întregul său! Nicio reacție, niciun strigăt de revoltă! Parcă au dispărut cu toții, „bravii” mei colegi…”, a scris Codrin Ștefănescu, pe pagina de Facebook.

Citeşte şi: Primele condamnări definitive din dosarul 10 august. Doi dintre agresorii jandarmeriţei au primit pedepse cu executare