Liviu Dragnea, încă o lovitură disperată din închisoare. A apelat de urgenţă la un executor judecătoresc!

Liviu Dragnea nu stă cu mâinile în sân şi face tot ce îi stă în putinţă să iasă cât mai repede din închisoare. De data aceasta apelează la un executor judecătoresc pentru a fi trimis din nou la muncă în Penitenciar.

26 ian. 2021, 10:20
Liviu Dragnea, încă o lovitură disperată din închisoare. A apelat de urgenţă la un executor judecătoresc!

Liviu Dragnea, încă o lovitură disperată din închisoare. Chiar dacă judecătorii i-au ridicat interdicția fostului lider PSD de a lucra în închisoare, conducerea penitenciarului Rahova nu îi permite acest lucru.

Liviu Dragnea, încă o lovitură disperată din închisoare. Ce vrea să facă acum fostul lider al social-democraţilor

Liviu Dragnea a rămas fără dreptul la muncă după apariția interviului dat fostei sale consiliere. Acest drept îi dă ocazia fostului lider al PSD să stea mai puţin timp în închisoare.

Este foarte posibil ca fostul şef al Camerei Deputaţilor să apeleze la un executor judecătoresc, o persoană care să meargă la Penitenciarul Rahova, să discute cu cei din conducere, să depună toate documentele necesare și să urmeze toate procedurile astfel încât fostului lider PSD să i se permită din nou să muncească, scrie Antena 3.

În ședința publică din data de 15 ianuare 2021, magistrații au hotărât că Penitenciarul Rahova trebuie să ia măsurile legale pentru a-i permite lui Liviu Dragnea ”să presteze activități lucrative cu caracter gospodăresc”. Decizia este definitivă!

”În temeiul art. 56 Legea nr. 254/2013, admite contestaţia formulată de petentul – condamnat Dragnea Nicolae Liviu împotriva încheierii nr. 1158/2020 a judecătorului de supraveghere a privării de libertate de la Penitenciarul Rahova (dosar nr. 1327/2020), în contradictoriu cu intimatul Penitenciarul Bucureşti-Rahova.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman. Decizia a fost data de un complet format din 5 judecatori. Patru au fost pentru condamnare -Rodica Aida Popa, fost vicepresedinte al Inaltei Curti, Lucia Tatiana Rog, Luciana Mera si Simona Encean, iar cel de-al cincilea judecator- Alexandra Iuliana Rus, a fost pentru rejudecarea intregului dosar.

Dragnea a fost acuzat ca, in calitate de presedinte al CJ Teleorman (2000-2012), respectiv de presedinte al PSD Teleorman, i-ar fi determinat pe sefii Directiei de Protectie a Copilului Teleorman sa le angajeze fictiv si sa le mentina in functii pe doua membre PSD: Adriana Botorogeanu (51 de ani) si Anisa-Niculina Stoica (46 de ani).

„Timp de 8 ani si jumatate si 4 ani si jumatate, nimeni nu a vazut ca cele doua secretare lipseau de la munca? In conditiile in care daca alti functionari lipseau 10 minute erau sanctionati!”, spunea procurorul DNA, pe 20 mai.

Citeşte şi: Liviu Dragnea are dreptul să muncească în continuare la Penitenciarul Rahova. Decizia instanței este definitivă