Codrin Ştefănescu: „Dacă Dragnea era azi preşedintele PSD, partidul ar fi avut un scor astronomic!”

Fostul secretar general al PSD a atacat sâmbătă, din nou, conducerea PSD şi în acelaşi timp guvernarea PNL, despre care spune că este atât de slabă încât social-democraţii ar fi avut la alegeri un scor de peste 60%.

RomaniaTV.net
29 aug. 2020, 19:07
Codrin Ştefănescu: „Dacă Dragnea era azi preşedintele PSD, partidul ar fi avut un scor astronomic!”

„Dacā Dragnea era azi presedintele PSD, partidul ar fi avut un scor astronomic! La cât si-au bātut āstia joc de noi, cu o comunicare bunā si luāri de pozitii ferme, in mod cert depāseam 60%! Dar nu a fost sā fie!

Am fost trādati si din interior si din afara partidului! Profesorii, medicii, pensionarii, micii intreprinzātori au spus cā e mai bun Klaus si PNL-ul! Scorul a fost socant si sistemul a avut curajul atunci sā-l condamne pe Dragnea!

Desi am fācut tot ce se putea face pentru oameni, pentru interesul românesc. Prin urmare, noi psd-istii il meritām pe Ciolacu si echipa sa securistoidā, iar voi il meritati pe Ludovic si echipa sa sinistrā! Punct.”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Citeşte şi: Raluca Turcan îi atenţionează pe liberali: „Bătălia cu PSD nu s-a încheiat. În ţară, PSD e un adversar redutabil!”