Codrin Ştefănescu, despre Liviu Dragnea: „Am fost în vizită la el. E supus unui șir lung de abuzuri”

Codrin Ștefănescu a făcut o nouă postare pe pagina sa de Facebook, unde vorbeşte despre Liviu Dragnea. Politicianul spune că a fost să îl viziteze la închisoare şi că starea lui de sănătate nu s-a ameliorat deloc, are în continuare dureri mari de coloană.

01 ian. 2021, 21:43
Codrin Ştefănescu, despre Liviu Dragnea: „Am fost în vizită la el. E supus unui șir lung de abuzuri”
Codrin Ştefănescu l-a vizitat la închisoare pe Liviu Dragnea.

Codrin Ştefănescu, despre Liviu Dragnea. ”Ieri am fost în vizită la Liviu. Starea să de sănătate nu s-a ameliorat. A scăpat de covid, dar are dureri mari la coloană. L-au transferat acum la spitalul penitenciarului Rahova, au renunțat la ideea de a-l muta forțat în alt județ.

Voi și presa ați avut un rol hotărâtor în acest sens. E supus în continuare unui șir lung de abuzuri și nedreptăți, dar va rezista până la capăt! M-a rugat să vă transmit toate gândurile bune!

Primește în continuare scrisori de la voi, pe care le citește ori de câte i se acordă puțin timp. Am transmis și mesajele voastre și pe ale colegilor de partid, care m-au sunat pentru asta! Vă voi ține la curent in mod constant!” a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Citeşte şi: Codrin Ştefănescu: „PSD trebuia să aibă un scor astronomic, dar Ciolacu s-a speriat că a luat mai mult decât i s-a aprobat”

Ieri am fost in vizitā la Liviu. Starea sa de sănătate nu s-a ameliorat. A scāpat de covid, dar are dureri mari la…

Publicată de Codrin Stefanescu pe Vineri, 1 ianuarie 2021

Codrin Ştefănescu, despre Liviu Dragnea

Am vorbit cu Liviu Dragnea! I-au dat permisiunea sa-și sune familia, avocatul și un prieten. Mi-a spus ca s-a simțit extrem de rāu in ultimele douā zile, are dureri mari musculare, amețeli, respirā destul de dificil.

Primește medicamentația standard pentru covid, medicii spitalui din penitenciar au stabilit cā incā nu necesitā oxigen sau internarea pe secția ATI! Deși vorbea cu eforturi vizibile, m-a asigurat cā luptā cu boala asta nenorocitā și cā va trece și prin aceastā cumplitā încercare. E puternic chiar și in situația in care se gāseste!

Vā voi ține la curent permanent!”, mai spunea Codrin Ștefănescu în urmă cu două săptămâni.

Citeşte şi: Codrin Ştefănescu: „În sfârşit! Am vorbit cu Liviu Dragnea! M-a sunat din spitalul penitenciarului Jilava”