Codrin Ştefănescu: „În sfârşit! Am vorbit cu Liviu Dragnea! M-a sunat din spitalul penitenciarului Jilava”

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, scrie luni, pe pagina sa de Facebook, că a fost sunat de fostul lider al partidului, Liviu Dragnea, după ce acesta din urmă a fost confirmat pozitiv la testul pentru Covid 19.

14 dec. 2020, 20:23
Codrin Ştefănescu: „În sfârşit! Am vorbit cu Liviu Dragnea! M-a sunat din spitalul penitenciarului Jilava”

Codrin Ştefănescu anunţase duminică că Liviu Dragnea este internat şi nu i se permite să contacteze pe nimeni, nici măcare pe membrii familiei, astfel încât nu există nicio informaţie despre starea sa de sănătate, după ce a fost depistat pozitiv cu SARS-COV 2.

Fostul secretar general al PSD susţine că Liviu Dragnea l-a asigurat că starea sa de sănătate nu s-a agravat şi i-a transmis că va trece cu bine şi peste această încercare.

„În sfârșit! Am vorbit cu Liviu Dragnea! M-a sunat din spitalul penitenciarului Jilava, secția celor infectați de virus, unde a fost transferat cu câteva zile in urmā! M-a rugat sā transmit tuturor cā starea sa nu s-a agravat. Cel puțin pânā azi!

M-a asigurat cā va trece și prin aceastā nouā încercare, și cā va lupta pentru viața sa! Vā voi ține la curent în mod constant”, a scris Codrin Ștefănescu pe contul său de Facebook.

Codrin Ştefănescu nu înţelege cum s-a infectat Liviu Dragnea

Fostul secretar general al PSD a anunțat în cursul serii de duminică, 13 decembrie, printr-o postare pe Facebook, faptul că apropiații lui Liviu Dragnea nu l-au putut contacta.

„Vreau să vă anunţ că Liviu Dragnea a fost internat! Este suspect de COVID! Deşi nu a fost scos la muncā în ultimele luni, deşi a fost izolat în cameră în mod abuziv! Povestea e scurtă: după ce avocaţii au obţinut în instanță decizia de a fi trimis la muncă, după abuzul constant la care a fost supus, i s-a cerut un test anti-covid.

A ieşit pozitiv, inexplicabil în situaţia izolării sale, apoi a fost trimis şi internat la spitalul penitenciarului Jilava! Adică mutat imediat! Nu putem lua legătura cu el de ieri, nu i se dă dreptul să dea un telefon familiei, nu ştim exact situaţia lui actuală!”, a scris Ştefănescu pe reţeaua de socializare.

Citeşte şi: George Simion, copreşedinte AUR: „Noi nu suntem dispuşi să intrăm în cârdăşii cu PNL-ul şi cu USR-ul!”