Codrin Ştefănescu, după o nouă vizită la Liviu Dragnea: „I-am povestit că s-a ales praful de tot”

Codrin Ştefănescu, unul dintre puţinii oameni care nu l-au trădat pe Liviu Dragnea, i-a făcut acestuia o nouă vizită în închisoare.

05 iun. 2021, 21:44
Codrin Ştefănescu, după o nouă vizită la Liviu Dragnea: „I-am povestit că s-a ales praful de tot”
Sursa FOTO: Mediafax

Codrin Ştefănescu şi Liviu Dragnea au rămas apropiaţi şi după ce cel din urmă a fost încarcerat. Ştefănescu îl vizitează des şi de fiecare dată povesteşte pe Facebook cum a decurs întâlnirea.

Codrin Ştefănescu şi Liviu Dragnea, o nouă întrevedere

De data aceasta, fostul secretar general al PSD a povestit că i-a spus lui Dragnea că s-a ales praful de tot şi că Bucureştiul a ajuns rău.

Citeste si Victor Ponta a răbufnit: „În sectorul 1 lucrurile stau mai rău ca pe vremea lui Tudorache. Această tendinţă spre conflict a doamnei Clotilde ascunde incompetenţă”

Ieri am fost sā-l vizitez pe Liviu! I-am transmis multe dintre mesajele voastre și i-am povestit ce s-a ales de București. Și de țarā, in general! Nu l-am vāzut niciodatā atât de abātut și îngrijorat. S-a ales praful de tot și el incā zace acolo! Și e ținut in continuare, amânat și pedepsit de aceeași grupare rezist cu care ne-am luptat pânā de curând! Asta am vrut sā vā spun!„, a transmis Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Instanţa i-a respins fostului lider PSD cererea de eliberare condiţionată

La sfârşitul lunii mai, Tribunalul Bucureşti a respins contestaţia lui Liviu Dragnea privind eliberarea condiţionată. Codrin Ştefănescu a anunţat atunci că i s-a făcut o mare nedreptate şi s-a declarat „siderat” de decizia magistraților.

Toţi cei din acest dosar sunt liberi, singurul care nu a avut nicio problemă în acest dosar, Liviu Dragnea, stă în puşcărie. I s-au încălcat drepturile, ca pe vremea lui Stalin. Toţi s etem de el, de la mişscarea #rezist, până la colegii mei din PSD. Aţi văzut vreo reacţie a colegilor mei din PSD vizavi de abuzurile prin care trece Liviu Dragnea. Conducerea PSD egal #rezist”‘! Liviu Dragnea nu stă bine cu sănătatea, el trebuie operat la coloană, nu a avut parte de tratament de specialitate în penitenciar, psihic e bine”, a declarat Ştefănescu.

Citeste si Primarul Sectorului 6 declară război Termoenergetica. Edilul, nemulţumit de lucrările de pe una dintre principalele artere din sector: „Pe bune? Vouă nu vă este ruşine?”