Victor Ponta a răbufnit: „În sectorul 1 lucrurile stau mai rău ca pe vremea lui Tudorache. Această tendinţă spre conflict a doamnei Clotilde ascunde incompetenţă”

Victor Ponta condamnă neimplicarea lui Clotide Armand în administrarea sectorului pe care-l conduce. Liderul PRO România este de părere că această tendinţă de conflict a edilului de la Sectorul 1 ascunde, în realitate, incompetenţa acesteia.

05 iun. 2021, 20:50
Victor Ponta a răbufnit: „În sectorul 1 lucrurile stau mai rău ca pe vremea lui Tudorache. Această tendinţă spre conflict a doamnei Clotilde ascunde incompetenţă”

Victor Ponta îi reproşează lui Clotilde Armand că sectorul pe care-l administrează arată mai rău decât pe vremea primarului PSD Daniel Tudorache. Asta în pofida faptului că sectorul 1 are cel mai mare buget.

În Bucureşti, sectorul 1 este unitatea administrativ-teritorială cu cel mai mare buget. Aceşti primari ai USR-PLUS (doamna Clotilde, domnul Fritz de la Timişoara, domnul Coliban de la Braşov) au un sprijin, nu neapărat din România. După ce sunt aleşi, ei nu mai fac ce zic.

Citeste si Cristian Tudor-Popescu o distruge pe Clotilde Armand: „Este un atac biologic asupra cetăţenilor sectorului 1. Cum îi apăraţi, cu vorbe?”

Victor Ponta, atac la Clotilde Armand

În Bucureşti, anul ăsta este mai rău decât anul trecut. Înainte era vina PSD-ului. Acum, dacă nu mai e PSD-ul, doamna Clotilde se ceartă cu PNL-ul. Această dorinţă spre conflict ascunde faptul că nu eşti în stare să faci nimic. Când ajungi la putere, degeaba mai critici. Apucă-te şi fă. În sectorul 1 nu e doar problema gunoaielor. Spre exemplu, eu nu am putut să trec cu maşina printre două maşini parcate pe trecere, care blocau strada. Nu venea nimeni să le ridice. M-am plâns pe Facebook de această situaţie şi, la un moment dat, au intrat suporterii dnei Armand şi mi-au lăsat comentarii: Lasă, mă, Ponta, că şi pe vremea ta era la fel. Eu nu am fost primar, dar asta nu e o scuză, că pe vremea lui Tudorache era la fel. Păi de-aia nu mai e Tudorache primar şi eşti tu, Clotilde, să faci ce nu a făcut Tudorache

„, a declarat liderul PRO România.

Citeste si Primarul Sectorului 6 declară război Termoenergetica. Edilul, nemulţumit de lucrările de pe una dintre principalele artere din sector: „Pe bune? Vouă nu vă este ruşine?”

 


loading...