Codrin Ştefănescu îl atacă dur pe Marcel Ciolacu: „Îţi tremură nădragii la gândul că am putea face un partid. Eşti doar un mic trădător, dintre mulţi alții, de care poporul s-a cam sāturat!”

Zvonurile că Liviu Dragnea ar pregăti lansarea unui nou partid au fost comentate de Marcel Ciolacu, iar declaraţiile acestuia l-au înfuriat pe Codrin Ştefănescu, care a lansat un atac dur la adresa preşedintelui PSD.

31 aug. 2021, 14:16
Codrin Ştefănescu îl atacă dur pe Marcel Ciolacu: „Îţi tremură nădragii la gândul că am putea face un partid. Eşti doar un mic trădător, dintre mulţi alții, de care poporul s-a cam sāturat!”

Codrin Ştefănescu susţine că, dacă Liviu Dragnea ar decide să înfiinţeze un nou partid, ca o alternativă la PSD, mulţi membri social-democraţi „s-ar încolona” în spatele fostului lider.

„Mesaj pentru Marcel! In poza de mai jos sunt doi patrioți, foști șefi ai tāi! Primului i-ai jurat credință veșnica și inima ta pe tavā! Îți aduci aminte, nu-i așa? Al doilea te-a pus șef la Buzău, exact când aproape te goniserā din județ! Prin urmare, nu-ți permitem sā zici gogomānii despre noi, fārā sā primesti și replica!

Știu ca-ți tremura și nădragii la gândul ca am putea crea un partid al romanilor! Nepenetrat de academisti SRI ca tine și ca alții din conducerea noului PSD. Știu ca ești o biatā marioneta și mimezi opoziția, luând in derâdere milioane de votanți. Știu și oamenii, știu membrii simpli de partid, știe toatā lumea! Te agiți inutil de când a fost eliberat Liviu Dragnea, promiți in stânga și-n dreapta funcții, azi i-ai promovat pe cei care te-ar mânca de viu, juri credință altora din pāduri și crezi cā vei scāpa.

Eu cred cā tot soarta lui Zgonea o vei avea, dar e doar o părere personalā. Și in final atât: chiar dacā am face, tu și șefii tāi veți afla ultimii! Și da, atunci s-ar incolona toți Patrioții din partid, și nu numai, toți cei vânați și hărțuiți ani de-a rândul, toți cei care cred in dreptate pana la capāt! Toți cei despre care stăpânii tāi ți-au poruncit sā nu vorbești! Pentru cā ești doar un mic trădător, dintre mulți alții, de care poporul s-a cam sāturat! Punct. #faratradatoriinfunctiipublice”, a scris Codrin Ştefănescu pe pagina sa de Facebook.

„Evident ca stie toata lumea ca a fost detinut politic si ca a fost scos din joc pentru ca vocea sa deranja foarte mult si ceea ce facuse deranja. E posibil sa i se faca un dosar lui Dragnea si pentru ca respira, dar nu are nicio legatura cu mizeria asta venita pe surse PSD, ca Dragnea e anchetat de DNA pentru ca a folosit banii partidului sa mearga in vacanta. In 2018 nu a fost o zi in vacanta, nu ca n-a fost unde se spune pe sursele de la PSD. In 2019 a fost plecat 3 zile cu Irina pe banii lui, iar dupa aia am inceput sa lucram la campanie si in mai l-au arestat.

Astea sunt metodele securistice ale unui singur membru din conducerea securistoida a PSD, care cutremurat de reactiile avute la CEx cand s-a auzit ca facem noi partid… Ca nu e asa simplu, au fost lideri care au zis ca nu mai vin la sedinte, a fost un murmur. Pentru ca oamenii sunt nemultumiti ca PSD nu face opozitie, ca sunt batjocoriti pensionarii, HoReCa etc.”, a spus Codrin Ştefănescu la România TV.

Marcel Ciolacu, despre posibilitatea ca Liviu Dragnea să înfiinţeze un nou partid: „A fost o discuţie între colegi”

Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat dacă are informaţii că Liviu Dragnea ar putea să îşi facă propriul partid şi de aceea i-a informat luni pe colegii din PSD de acest aspect, că a fost o discuţie între socia-democraţi că ar exista această posibilitate.

„A fost o discuţie între colegi că ar exista această posibilitate”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat într-o conferinţă de presă luni, dacă are informaţii că Liviu Dragnea vrea să îşi înfiinţeze propriul partid.

Liderul PSD a exclus posibilitatea ca Dragnea să coopteze social-democraţi din filialele formaţiunii, în vederea înfiinţării unui nou partid.

Citeşte şi: Nicuşor Dan nu este vaccinat şi recunoaşte că a ţinut secret informaţia: „Nu am vrut să parazitez discuţia publică”