Codrin Ştefănescu, înaintea CEx al PSD: Stabilim candidatul la prezidenţiale şi îl apărăm cu dinţii

PSD nu va anunța candidatul la prezidențiale înainte de viitorul congres al partidului, a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3. Conducerea PSD a convocat, luni, de la ora 14.00, şedinţa Comitetului Executiv Naţional, potrivit unor surse social-democrate, pentru a lua o decizie după ce Doina Pană a demisionat din funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor. Potrivit preşedintelui execitv al PSD, Niculae Bădălău, este necesar şi un Congres al partidului.

RomaniaTV.net
04 ian. 2018, 15:23
Codrin Ştefănescu, înaintea CEx al PSD: Stabilim candidatul la prezidenţiale şi îl apărăm cu dinţii

„Să ştiţi că e şi dorinţa mea, şi a altor colegi să ne definim până în primăvară prezidenţiabilul, să îl apărăm cu dinţii pentru că va fi atacat de statul paralel. Colegii din ţară vor să-l vadă pe cel care se va lupta cu Iohannis”, a spus secretarul general adjunct al PSD.

Ideea organizării unui congres este susţinută şi de Niculae Bădălău. „Cred că un Congres ar face bine sănătăţii partidului, în care să relansăm ideile noastre politice, să relansăm viaţa politică, mai ales că 2018 este an preelectoral, ştim că în 2019 vom avea două rânduri de alegeri. În Congresul partidului, conform Statutului, nu putem alege decât vicepreşedinţii, organele de conducere. Dar nu cred că e cazul acum să facem Congres de alegeri”, a adăugat el.

Ultimul congres al PSD a avut loc în 2015.