Codrin Ştefănescu înţeapă conducerea PSD: „Multă lume a început să-l regrete pe Liviu Dragnea. Bărbaţi hotărâţi, nu sclifosiţi”

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, critică conducerea partidului pentru modul cum face opoziţie guvernului Orban şi dă exemplu vremea în care Dragnea se afla la conducerea formaţiunii politice.

RomaniaTV.net
11 mai 2020, 09:32
Codrin Ştefănescu înţeapă conducerea PSD: „Multă lume a început să-l regrete pe Liviu Dragnea. Bărbaţi hotărâţi, nu sclifosiţi”

„Multă lume a inceput sa-l regrete pe Liviu Dragnea. Si PSD-ul din acea vreme. Când existau oameni curajosi care spuneau adevarul. Direct si fara ocolisuri!

Care rupeau ecranele tv in confruntari deschise cu dubiosii aflati azi la guvernare. Barbati hotārâti, nu sclifositi speriati de propriile umbre. Bātāiosi adevārati, nu māmāligi! Si ce buni ar fi fost pentru vremurile astea!

Sā dea de pāmânt cu toatā gasca asta galben-portocalie. Care ne sufocā,cu prostia si incompetenta lor, fārā sā aibe nimeni nici mācar o reactie…”, a scris pe contul său de Facebook Codrin Ştefănescu.

Mesajul fostului secretar general al PSD vine la o zi după ce preşedintelui interimar al partidului i s-a făcut rău într-o conferinţă de presă în care prezenta măsurile gândite de PSD pentru relansarea economiei. Mai multe voci din partid, printre care Paul Stănescu şi Gabriela Firea, au susţinut că episodul prin care a trecut Ciolacu s-ar fi petrecut exact din pricina presiunii luptei politice cu guvernul şi cu Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Tăriceanu îl critică pe Iohannis: „Are Guvernul lui, dar impotenţa de a face ceva în plan economic”