Codrin Ştefănescu, primul mesaj după permisia lui Dragnea: „Mulţi vor amuţi”

Fostul secretar general al PSD a rămas cel mai fidel fan al lui Liviu Dragnea, dar nu a trădat-o nici pe Viorica Dăncilă, actualul candidat al social-democraţilor la preşedinţia României. Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare. Fostul lider PSD a ieșit din spatele gratiilor pentru 24 de ore. Pentru ziua de ieri i-a fost aprobată învoirea, iar astăzi s-a întors în detenție, după ce a stat alături de familie şi a evitat întâlnirile politice.

01 nov. 2019, 11:06
Codrin Ştefănescu, primul mesaj după permisia lui Dragnea: „Mulţi vor amuţi”

„Apar tot felul de sondaje. Unele sunt de-a dreptul ridicole, dincolo de realitate si total lipsite de logicā. Cum e ultimul sondaj imas, In care Klauss urcā la cer iar Diaconu s-a trezit in turul doi. Nu vā lāsati manipulati! Situatia e alta si multi vor amuti dupā primul tur de scrutin. Credeti-mā!”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Clasament surprinzător al candidaților la alegerile prezidențiale într-un sondaj realizat de IMAS la comanda Europa FM și dat publicității joi. Potrivit cercetării sociologice, pe primul loc se sitează Klaus Iohannis, cu un procent uriaș de peste 45%. El este urmat de Mircea Diaconu – cu 16,7%, Viorica Dăncilă – 15,1% și Dan Barna – cu doar 12,6%.

Topul candidaților în sondajul IMAS-Europa FM: 

Klaus Iohannis – 45,7%

Mircea Diaconu – 16,7%

Viorica Dăncilă – 15,1%

Dan Barna – 12,6%

Theodor Paleologu – 6,9%

Kelemen Hunor – 2,9%