Codrin Ştefănescu recţionează după înregistrarea cu Nicuţor Dan: „Realizaţi cât de mult rău au făcut personajele astea?”

Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu reacționează după ce Dana Budeanu a publicat o înregistrare audio cu Nicușor Dan, în care acesta și-ar fi folosit influența pentru a ajuta un om de afaceri în relația cu Primăria Sectorului 4.

RomaniaTV.net
15 sept. 2020, 07:13
Codrin Ştefănescu recţionează după înregistrarea cu Nicuţor Dan: „Realizaţi cât de mult rău au făcut personajele astea?”

„Deci l-au prins pe Plicușor Dan direct cu mâța-n sac! Și e doar un exemplu din toatā gașca asta haștag-rezist. Gașcā lacomā și avidā dupā bani, funcții, contracte cu statul și lux! Grup bine organizat si utilizat la maxim de statul paralel pentru „paradirea” adversarilor politici!

Care au fost hārtuiti, scuipați, intimidați și înjurați de o mânā de oameni toxici, fårā scrupule și implicați in toate mizeriile pāmântului! Voi realizați cât de mult rāu au fācut personajele astea?”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Dana Budeanu a publicat o înregistrare în care Nicuşor Dan discută cu fostul jurnalist Cristian Zărescu, în prezent consiliar al primarului sectorului 4, despre acțiunea primăriei de demolare a unei construcții deținute de un om de afaceri în Sectorul 4.

Citeşte şi: Cristian Zărescu: „Nicuşor Dan făcea intervenţii la noi să încălcăm legea, să-l ajutăm pe Mitrache! Avea datorii de peste 100.000 E!”